A szcientológia tényleg olyan rossz mint mondják?
Sok helyen olvastam hogy ilyen meg olyan rossz, ezer meg ezer okot leírnak hogy miért rossz. De én ebből nem ítélem el, az éremnek ugyanis két oldala van. Érdekelne az a bizonyos másik oldal.
Válaszokat előre is köszönöm 16/F
Kedves kérdező!
Ha megvádolnak valakit ezzel azzal, de ennek ellenére sikeres marad, nincs szüksége védekezésre, mert az eredményei magukért beszélnek. Amiket a cikkekben látsz nem mű dolgok, hanem tények. Bármikor utána tudsz nézni ha ugyan annyi időt rászánsz mint a vádak nézegetésére, amiknek a nagy részéről semmit nem tudsz előásni, hogy igazak e. Ezek után döntsd el magad, hogy a Szcientológia mi is valójában.
Szia,
Én nem voltam, nem vagyok és nem is leszek szcientológus. Egy ismerősömet szippantották be, egy agymosott valaki lett, fszságokat kezdett beszélni, az emberi kapcsolatai tönkrementek.
Annyit mondok: senkinek nem ajánlom.
Az éremnek valóban két oldala van. Van, akinek nem való a szcientológia, és van aki az életét teszi rá. És ezen kívül sokan vannak azok, akiknek sikerül az életüket kicsit jobbá tenni a szcientológia segítségével, aztán már nem akarnak foglalkozni vele többet, és továbbállnak.
Sokféle ember van.
agymosás, pénzlehúzás- nagy ívben kerülendő.
Ha érdekel, nézd meg a "Míg végül semmid sem marad" c filmet, vagy Remini kiváló sorozatát:"Szcientológia és ami mögötte van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!