Van itt mormon hívő hölgy?
Valamikor mentem haza, és leszólított két mormonos fiatal lány. Angol akcentusuk volt, és beszélgetni szerettek volna.
Én zavarba jöttem, mert nem számítottam erre, így inkább továbbmentem.
Nem voltam egyedül.
Utólag arra gondoltam, mégis elbeszélgetnék egy mormonos hölggyel a hitről, Istenről, hasonló dolgokról, mindenféléről.
Ha ilyen vagy, írj privát üzenetet, és levelezhetünk, esetleg skype-olhatunk is.
Kérem szépen, mások ne írjanak (főleg Trollok ne), csak mormonos hölgy.
Ha szívesen beszélgetnél velük, megvan rá a lehetőséged.
DE tudnod kell, hogy ők missziót szolgálnak Magyarországon, ezért nem randizhatnak mással.
Ha megírod, hogy melyik városban laksz, privátban szivesen elküldöm a telefonszámukat.
Ki mondta, hogy randizni vagy szexelni szeretnék?
Se nem randizni, se nem szexelni nem akarok, csak (ahogy írtam) Beszélgetni, levelezgetni vagy Skype-olni.
Az életről, Istenről, a hitről, ilyesmikről.
Nekem megvan a magam meggyőződése, de kíváncsi vagyok, mások miben hisznek. És a mormonról nem tudok sokat, csak annyit, amennyit a megfelelő South Park epizód bemutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!