Bármiféle juttatást kapni vallásos tevékenységért, összeegyeztethető-e a bibliával?
Figyelt kérdés
nem adományra, hanem rendszeres, havi, heti, éves juttatásra gondolok, vagy költségek fedezésére, szervezeti szinten, azaz az egyháztól érkező fizetésre, költségtéritésre, autóhasználatra, stb. ilyenekre van példa a bibliában?2014. dec. 1. 10:27
41/44 anonim válasza:
Már megint én... közben megnéztem a jw.org oldalt is, hogy mit ír. Nincsnek fizetett vének. Hurrá! Viszont amit meg én linkeltem be felhívás, abban az áll és fel is olvasták a királyságtermekben (bocs, nemecsek effektusom van, hogy tessenek már adakozni, mert kell nekik a költségtérítés.
Tehát megváltoztatták a juttatás nevét, így úgy érzik, kibújtak a számonkérés alól.
42/44 A kérdező kommentje:
ismerek egy két tanút, nincs ilyen, a vének ingyen dolgoznak, de most irták fentebb, hogy aki havi 130 óránál többet "prédikál", "csekély mértékű" juttatást kap! mennyi az a csekély mérték, tanúk? vagy csak ismétlitek, amit nektek mondanak, és nem is jártok utánna? csekélynek számít amerikában mondjuk 1000 dollár is, de afrikában az egy vagyon. egy pap kb ennyit keres, nem?
2014. dec. 1. 14:37
43/44 anonim válasza:
már nem tudod mibe köss bele ugye?
Csak példaként:
ahova Én járok ott a véneknek van saját munkájuk, az egyik gáz és vizvezeték szerelő a másik épitésen dolgozik.
és igy van ez más hol is.
ezenkivűl elárulom, hogy a csekély hozzá járulás nem éri el az 50 ezer forintot se
44/44 A kérdező kommentje:
+ingyen szállás, étkezés, fodrász, mosás, ingyen autó, + 50 000 havonta? az szinte zsebpénz. ja persze plusszban, amit a hívektől kapnak. simán megéri, biztos mindíg vidámak, és mosolyognak!
2014. dec. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!