Szeretnék minél több választ kapni arra a kérdésre, hogy az emberek vallásosak avagy nem hívők/ateisták?
Kedves elötte, szóló a kutyák ateisták? :D Szeretem a kutyusokat, de még eddig ezt nem vallották be nekem :D
A kérdésedre válaszolva kedves kérdezö, gyermekkorom óta hiszek Istenben.
Két oka van. A csodálatos természet, az univerzum, mely annyira összetett, hogy egyszerüen nem lehet a véletlen szülte.
A másik: A Biblia, mely egy egyedülálló könyv. Történelme pontos, jövendölései teljesülnek :)
Szerintem kulombseg van hivo es hivo kozt a sokan ugyanis csak ugy mellekes gondolatkent megemlitik h hisznek Istenben, de ez nem befolyasolja a hetkoznapjaikat, Szoval a hitben valo elmerulesnek is szintjei vannak
Amugy csatlakozom az elozokhoz vannak ilyen statisztikak bar pontatlanok es husz szaz vagy ezer valasz keves. 7 milliard ember el kerdezd meg mindet es akkor se tudhatod ki mondott igazat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!