Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? Azt hittem egy...

Mit tegyek? Azt hittem egy hívő férfihoz megyek hozzá, de azóta kiderült, hogy sem a gondolkodása sem a viselkedése nem keresztyén.

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

miből vontad le ezeket?

mert a Kérdező semmi olyat nem írt, amiből ez következne

2010. jan. 29. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Én Másodjára hívő lányt vettem feleségül, nagyon szeretjük egymást, de nem minden olyan, mint kellene. Ezen igazán nincs mit csodálkozni. Problémák nélküli élet nincs, gondok nélküli házasság sem létezik. De ha van szeretet, megértés, egymásra figyelés, akkor nincs nagy baj. És ha te keresztyén vagy, kérheted, és bírhatod Isten segítségét, támogatását. Abban teljesen igazad van, a házasság nem misszió. De ha már így alakult, képviseld Istent a férjed felé is. És ha rám halhatsz, nem prédikálod neki az Igét, ha nem megéled előtte. A többit bízd nyugodtan Istenre.

A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem as semmit.

2010. jan. 30. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj,de ha te hozzámentél havi pár nap találkozás után akkor mit csodálkozol? Én is keresztény vagyok de mindig elámulok mikor ilyen esetekkel találkozom :O

Talán meg kellett volna jobban ismerni,nem? Mennyi ideig jártatok? figy,én 6 éve járok a pasimmal,de még mindig nem jelenthetem ki h hozzámennék mert nem vok biztos benne h jól tenném és nem okozna meglepetést. Szóval tényleg érdekel a motivációd.

2010. jan. 30. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
szia! mutass neki példát a viselkedéseddel, lehet hogy hat rá. legyél hozzá türelmes, ne kioktató, hanem elfogadó. és szeresd! a szeretetnek nagy ereje van.
2010. febr. 5. 01:21
 15/16 anonim válasza:
Az én szüleim is ugy házasottak össze hogy apukám nem hitt Istenben,de azota megtért.Szerintem probáld a helyes útra vezérelni.
2010. febr. 6. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:

OFF

"A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem as semmit."

És ki mondta, hogy a vallásos hit, és az evolúcióról való tudás ellentmondásban van? (A pápa biztos nem.)

És ki mondta, hogy a hiedelmeinket a vágyainkhoz kell igazítani, nem pedig a tényekhez?

ON

Konkrétumok híján nehéz tanácsot adni. Rosszul bánik veled? Szeret téged? A tételes keresztyén tanításoktól elvonatkoztatva is marad kivetnivaló a viselkedésében? Végső soron neked kell megítélni, mi mennyit ér.

2010. szept. 25. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!