Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? Azt hittem egy...

Mit tegyek? Azt hittem egy hívő férfihoz megyek hozzá, de azóta kiderült, hogy sem a gondolkodása sem a viselkedése nem keresztyén.

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 19:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%

KERESZTÉNY

és ha nem az? akkor már nem is lehet jó? A te gondolataid sem azok ha már itt tartunk...ez a megkülönböztetés kb olyan mint egy enyhe rasszizmus:/

2010. jan. 28. 19:57
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Válj el tőle! Mindkettőtöknek jobb lesz úgy, főleg neki!
2010. jan. 28. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Miből hitted, hogy hívő, ha nem az? Gondolom az esküvőtök előtt is beszélgettetek az élet dolgairól. Vagy erre nem jutott idő?
2010. jan. 28. 20:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

19.57.Nem írta helytelenül a szót.A katolikusok kereszténynek nevezik magukat, a reformátusok és az evangélikusok pedig keresztyénnek.

Próbálj vele elbeszélgetni nyugodtan,indulatok nélkül.Ha ő nem hívő,attól te még maradhatsz az.

2010. jan. 28. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem akarlak megbántani, de erre hogy nem jöttél rá az ismerkedés és a jegyesség ideje alatt? Senki nem szólt aki ismerte őt jobban? Nem derült ki mikor együtt voltatok vagy beszélgettetek? Nem kérdezted Isten véleményét?

Mivel ez már megtörtént, én jobbat nem tudok mondani mint amit Pál és Péter ajánl a hívő asszonyoknak, akiknek hitetlen férjük van.

És ha egy asszonynak hitetlen férje van, és ez kész vele élni, ne hagyja el a férjét. 1 Kor 7:13

Ugyanígy, ti asszonyok, engedelmeskedjetek férjeteknek, hogy ha közülük egyesek nem engedelmeskednek az igének, feleségük magaviselete szavak nélkül is nyerje meg őket, I Péter 3:1

Sok erőt és kitartást neked. És kívánom, hogy Isten segítsen, erősítsen és bátorítson minden napon.

2010. jan. 28. 21:54
 6/16 anonim ***** válasza:
én se nagyon értem...
2010. jan. 28. 22:50
 7/16 A kérdező kommentje:

Voltak jelek. Talán inkább a barátaimnak és az ő barátainak akartam hinni. Amúgy táv barátság volt. 350 km választott el, és havonta 2 havonta néhány napot töltöttünk együtt. Az esküvő napján tudatosult, hogy nem lenne szabad hozzá mennem, de gyáva voltam. Sose döntök séróból, pedig talán az kellett volna.

Szeretjük egymást, csak éppen semmi se olyan mint kellene.

2010. jan. 28. 23:24
 8/16 anonim ***** válasza:
19%
vajin te hívő vagy? a biblia azt mondja, hogy csak házasságtörés miatt szabad elválni. ez megtörtént? ha nem, te vagy az, aki Istenbtörvénye ellen hadakozik. sátán biztos szívesen támogat ebbéli elhatrozásodban, és e világ is, melynek sátán az istene. ámde a biblia, és a Teremtő elítél ebben. neked melyik a fontosabb?
2010. jan. 29. 14:18
 9/16 anonim ***** válasza:

ki beszél itt válásról te eszement jehovás???

a sátán a ti istenetek, nem evilágé

2010. jan. 29. 17:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Talán nem kellett vna így összeházasodni, h alig ismeritek egymást.....nem kell most meglepődni, ha jönnek a meglepetések.Nem is értem, hogy tud valaki ilyen könnyelműen és alaptalanul ekkora döntéseket meghozni nagykorú létére.
2010. jan. 29. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!