Miért tartanak Vatikánban egy Lucifert ábrázoló képet a Szent Péter bazilika alatt?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 18:47
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Jézus ezt mondta nekik: „Ha az Isten volna az Atyátok, szeretnétek engem, mert én az Istentől jöttem el, és úgy vagyok itt. Nem is a magam kezdeményezéséből jöttem, hanem Ő küldött el engem. 43 Miért nem értitek a beszédemet? Mert nem bírjátok hallgatni a szavamat. 44 Ti a ti atyátoktól, az Ördögtől vagytok, és a ti atyátok kívánságait óhajtjátok tenni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állt erősen az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a saját lelkülete szerint szól, mert hazug ő, és a hazugság atyja. 45 Én azonban az igazságot mondom, ezért nem hisztek nekem. 46 Ki az közületek, aki bűnt bizonyít rám? Ha igazságot szólok, miért nem hisztek nekem? 47 Aki az Istentől van, figyel az Isten beszédeire. Ti azért nem figyeltek, mert nem az Istentől vagytok
5/7 anonim válasza:
Voltam ott, de nem láttam.
Amúgy meg sok más helyen is ábrázolják a Sátánt. Miért lenne baj?
6/7 anonim válasza:
Nem illik a titkot kibeszélni. :)
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!