Keresztények válaszolnátok erre az intim kérdésre?
Figyelt kérdés
Szexuális életben lehet szájjal való kielégítést végezni?2014. nov. 11. 14:49
11/15 anonim válasza:
a biblia teljesen használhatatlan párkapcsolati és szexuális tanácsadó könyv.
aki szakácskönyvből építkezik az megérdemli.
szerintem a "nemi öröm" című könyvre hallgass az erről szól. A biblia NEM!!!!
13/15 anonim válasza:
kedves 3-as. emlékszel, miért ítélte el Jézus kora vallási vezetőit? "Hiába imádnak engem, mert emberek parancsait tanítják tanokként." vigyázz, nehogy te is így járj. ha nem akarsz így járni, gondosn vizsgáld az írásokat, hogy úgy vannak-e azok a dolgok. amennyiben a biblia nem ír egy adott témáról, nem szégyen azt mondani, hogy ez lelkiismereti kérdés, akkor sem, hogyha emberek mást tanítanak neked erről. mert nem embereknek akarunk megfelelni, ugye? ha valamiről pedig nem ír a biblia, és nem is utal rá, akkor kár beleeröltetni. állításod szerint 2 házas személy paráznaságot követ el, ha orálisan érintkeznek. a kérdésem az, hogy akkor melyikük válhat el? ugyanis paráznaság miatt a biblia szerint el lehet válni. pl többek között: Én azonban azt mondom nektek, hogy mindaz, aki elválik feleségétől, hacsak nem paráznaság miatt, házasságtörésnek teszi ki őt, és aki olyan asszonyt vesz el, akitől elváltak, házasságtörést követ el. ugye megérted, hogy egy ilyen kijelentés elég messzire vezethet? a végén már nem is a bibliáról fogunk beszélni, hanem emberi tanításokról. béke. :-)
14/15 anonim válasza:
:-) ezt most vettem észre:Így hát a Biblia szerint, ha egy fiatal a paráznaság bármelyik formáját kipróbálja, semmiképpen sem lehet az illetőt szűznek tekinteni. waw! milyen bibliát olvasol te?
15/15 anonim válasza:
Bigott Testvérek, remélem nem csókolóztok a házastársatokkal, mert a nyelvetek bizony nem arra való, hogy turkáljatok a másik szájában, simogatván azzal a másik nyelvét, így izgatván fel testi szenvedélyeteket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!