Mennyire járható út egy meleg-leszbikus házasság?
Miért, ha történetesen boldog párkapcsolatban, vagy akár futó kalandokba bonyolódva tengetné a mindennapjait, akkor lenne joga bárkinek is ítélkezni felette!?
(költői kérdés)
11,
nem, nem ítélkezhet felette senki, de amint írta, konzervatívabb felfogású, szóval ha feleséget és heteró családot akar, akkor nyilván nem d*gná meg a férfi melegtársadalom felét utána, miután családot alapított.
Én leszbikus vagyok, sose mennék bele egy ilyenbe.
Nem is értem ezt az egészet. Ha katolikus vallású vagy, akkor tudnod kéne, hogy a házasság szentség, és szerelmen alapul. Ti viszont nyilvánvalóan nem lesztek szerelmesek egymásba.
Persze a te dolgod, és én nem ítéllek el érte, de kétlem, hogy egy egész életet érdemes lenne szerelem nélkül leélni. Ráadásul azt nem is tudod megakadályozni, hogy beleszeress valakibe, és az egy elég kemény helyzet lenne a hátad mögött egy "hetero házassággal".
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!