Nektek is tetszenek a Hit Gyülekezetének dalai?
Igazából nincs jó kedvem így most a legtöbbtől kirázott a hideg, ahogy belenyomkodtam.
De az olajfa nagyon nagyon szép szám, az kifejezetten tetszik.
Nekem ez tetszik még:
Szia !
Ez nem kérdés, de legjobb a gyülekezetben énekelni az Úrnak.
Szia!
A zene "folyóbor" kategória, közönséges. A szöveg többnyire közhelyes, semmitmondó. A gyorsabb dalok a kommunista időket idéző mozgalmi dalokhoz hasonlítanak, a lassú felvezetésű dalokból műanyagszagú, erőltetett álidill sugárzik. Amúgy a szövegírók nem tudom hallottak-e Jézus Krisztusról, mint egyetemes megváltóról? Ezt a torz filoszemitizmust szerintem még Izraelben is lepontoznák. Egyébként is beteges, hogy magyar emberek a saját hazájukban egy másik nemzetről énekelnek olyan módon, hogy annak kérnek áldást, mintha a saját hazájukban nem lenne tennivaló. Gondolom te sem a szomszédnál szoktad kezdeni a felmosást és a takarítást?
Szia Piet !
Te biztosan nagyon különleges és elit személy lehetsz de sajnos még nem ismered Jézust !
Igen, nagyon!
És nemcsak a dalok, hanem a tanításai is, mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!