Érdekelne valakit egy új vallás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Most én és pár ember nekifogtunk komolyabban foglalkozni a "hitünkel" és elhatároztuk,hogy alapítunk egy egyházat.Ez az egyház sokmindennel foglalkozik.Többek között az álatokkal és a földönkívüliekkel stb...A válaszok ne legyenek hülyeségek légyszi.A válaszokat előre is köszönöm!2014. nov. 2. 23:24
41/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segídőkészségedet,igazán díjazom,de az az igazság,hogy nem magyarországi vallás
2014. nov. 3. 20:36
42/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segídőkészségedet,igazán díjazom,de azaz igazság,hogy nem magyarországi vallás
2014. nov. 3. 20:36
43/51 A kérdező kommentje:
Most,ahogy munka után leültem a gépem elé egy hosszú nap után,keresgéltem.Rátaláltam egy nagyon szép dalra ami fontos dologról szól,ami a mi hitünkben is fontos "Ha szeretet él a szívedben boldog útra léptél...Minden ember testvér,míg Világ a Világ,kell,hogy itt a Földön értsük egymás szavát,minden barátunk szavát!"Ezek a fő gondolatok,de az egész dal nagyon sok dologban megegyezik a hitünkkel.Ez Egy dolog,ami a legfontosabb dolog nálunk,A Szeretetet fel kell fetezni a szívünkben,kaput kell nyitni neki.Minden ember testvér.Bizony szeretnünk kell egymást!Ez is nagyon fontos lenne,csak sajnos ez a mai Világban,már elveszett dolog.Mára röviden ennyit akartam írni.
2014. nov. 12. 21:56
44/51 anonim válasza:
Kedves Bella!
Nagy örömmel olvastam, hogy Te, és pár Ember, nekifogtatok komolyabban foglalkozni a hitetekkel. Találtatok esetleg valamit? Talán átsegített néhány kemény élethelyzeten, és napnál világosabban bebizonyosodott, hogy ez biztos útmutatóul szolgálhat az esendő emberiség számára? Megvannak a válaszok a miértekre? Te hiszel benne? Ha megpróbáltatásokkal kellene bizonyítanod, mint Jóbnak, tántoríthatatlanul kitartanál mellette?
Őszintén remélem, hogy a igen lesz a válaszod, mert akkor engem is érdekelne.
Üdv: Tázló László
45/51 A kérdező kommentje:
Kedves László!Örülök,hogy érdekelne ez az egyház,kérlek,ha bármi kérdésed,gondolatod lenne írj rám privátban vagy akár itt is megkérdezheted.Gondolataidat,kérdéseidet türelmetlenül várom!
2015. febr. 23. 16:18
46/51 anonim válasza:
Én a tudományban hiszek, összeegyeztethető a vallásoddal? Mi a hasznom, ha belépek? Én profitorientált vagyok. Ha nincs haszon, nincs befektetett idő.
47/51 anonim válasza:
# 40, hát ez hatalmas. :D Első vallás ami tetszik :D Az Audi vallást alapítana. Hatalmas lenne. :D Tuti csatlakoznék. :D
48/51 A kérdező kommentje:
A tudomány összeegyeztethető a az Egyházunkkal.Sok előnyünk van.1.Mellettünk lehetsz más Egyház tagja is.2.Ha jehovista vagy és kiszeretnél lépni onnan,akkor segítünk
2015. aug. 3. 17:17
49/51 anonim válasza:
Én nem hiszek semmiben, semmilyen egyházhoz sem tartozom. Mesélnél a vallásodról? Mi okból hoztad létre?
50/51 A kérdező kommentje:
Ha érdekelne a Vallás ,amint időm engedi írhatnánk üzenetben.Ott szívesen mindenre válaszolok
2015. aug. 3. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!