Keresztény férfiak! Ha kéretlenül a látóteretekbe kerülnek alig öltözött modellekről fotók, akkor hogy kerülitek el a gondolati bűnt?
Engem a vallási őrültek érdekelnek :)
Ez nem tiszta gondolkodás, ez elmebetegség.
A téma kapcsán felmerült kérdéseitekhez létrehoztam egy kérdést, itt lehet megvitatni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6..
Címe:
Alulöltözött lányok kapcsán előkerült gondolati bűnről?
Idetartozó válaszokat továbbra is várnék.
Hirtelen a Carrie című könyv jutott eszembe, konkrétan Carrie anyja... Bár az a poén, hogy a vallások legtöbbjében szinte mindent bűnnek vesznek.
Valahogy sose értettem mi a rossz abban ha egy férfinak vagy nőnek az ellenkező nemen járnak a gondolatai. Természetes dolog, akkor mért bűn?
Valahogy nem értem. Az teljesen tisztán felfogható ha valaki mondjuk ellop valamit az bűn, de az, hogy gondolni valamire... tényleg csukott szemmel kéne járni, mert nem tudom, de nem kell épp fehérneműs plakát vagy ilyesmi, de ha a férfiak 90%-a egy jobb csajt lát valszeg nem az lesz a gondolata, hogy mondjuk de szép pólót visel, hanem hogy mi lehet alatta és a hasonlók... mért? Mert így vagyunk " programozva ".
27-es nem olvastad végig rendesen, mert ez egyáltalán nem válasz a kérdésemre, a 26-ban utalt helyre tehetted volna.
Eddigi válaszok (a többi nem válasz):
9.
23.
szóval csak az válasz neked ami kvázi téged támogat. És nem válasz az, ami neked nem tetszik.
Függetlenül attól, hogy igaza van e.
Gratulálok.
Hiába hajtogatod ezt az életképtelen ötletet nem lesz igaz.
Nincsen több kérdésem.
(hiába hajtogatjátok gondolati bűn nem létezik, és az a normális ha megtetszik egy ellenkező nemű meztelen test. Ezen lehet okoskodni a lényeg nem változik. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!