Mi a véleményetek a homeopátiás szerekről, és azok használatáról? Egy reggeli rádióműsor mai adása kapcsán gondoltam hogy felteszem ezt a kérdést.
Bár nem vagyok vallásos csak idióta aki 10 éve homeos szereket használ és evvel havi 10-20 ezreket sporól.
De talán értem a kérdésedet ha tényleg a vallás miatt tetted fel?!
Ezt a könyvet ajánlom olvasásra a témában:
Hugo Ohntrup
HOMEOPÁTIA ÉS KERESZTÉNY HIT – ÖSSZEEGYEZTETHETŐ?
Ennek a könyvnek óriási a fontossága. Elsősorban a kiadója miatt. Ugyanis Hugo Ohntrup protestáns orvos kis művét az a katolikus Új Ember Kiadó adta ki nemrégen, mely eleddig a keresztényeket szigorúan óvta a homeopátiától!!!!!
A könyvben az ajánlást Zatykó László ferences testvér írta.
Szerintem a a legádázabb bírálók csaknem mindig azokból kerülnek ki, akik nem eléggé ismerik bírálatuk tárgyát !!!
" Gyógyszerészként mindig meg kell hunyászkodnom ebben a témában " " Példa: édesanyám egyszer elment egy patikába, hogy vegyen nekem valamit, amitől jobban tolerálom a hosszú utazást "
Ez nagyon vicces egy gyógyszerész nem tudja megmondani anyukájának milyen szert hozzon a patikából a bajára???? :D:D:D
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!