Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az összes reggeli rádióműsor...

Az összes reggeli rádióműsor a kereskedelmi rádiókban másból sem áll, mint üres agyatlan álröhögésből. Ez kinek jó? Ki hiszi el hogy X műsorvezető ha esik ha fúj jókedvű reggelente?

Figyelt kérdés

Hallgatom a műsort (de minek) és mit hallok mindenütt? 2-3 műsorvezető akik üres agyatlan álröhögést produkálnak minden mondatra megjegyzésre. De ki vevő erre? El is tekernék de nincs hova – csak rosszabb és még rosszabb van, jó nincs. Ordít a műsorról hogy minden röhögés csak megjátszott (és ráadásul szarul megjátszott) műröhögés-de akkor meg minek az egész? A jókedv ragadós-érdekes módon nekem jókedvem nem lesz, én inkább beb***nék egy olyat a műsorvezetőnek ha tehetném, hogy utána fog nélkül röhöghetne tovább.

És minden műsorban van egy hülye p**csa a háttérben akinek az IQ-ja a béka segge alatt van, de megpróbálja eladni magát értelmiségi szerepben.

Örök rejtélyek ezek.

Ki hogy látja a felvetésemet?

2012. dec. 28. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Íme a média végterméke: egyik rádió selejtesebb mint a másik.

Maybe ha az emberek nagyrésze nem ilyen minősíthetetlen fosokat hallgatna zene gyanánt mint Justin Bieber, SP, meg Tokio ßuzi Hotel, akkor nem lenne kereslet ezekre a selejtrádiókra és megszűnnének mind.

2012. dec. 28. 15:01
 2/2 A kérdező kommentje:

na most válasszuk szét a dolgokat!

zenéről egy szót se ejtettem. az egy más téma, most teljesen mellékes. engem most csak maga a műsorvezetői szereplés érdekel.

ugyanis bármilyen hihetetlen: a műsorvezetőknek a zenére SEMMIFÉLE ráhatásuk nincs. Azt mondja nekik X zenei szerkesztő hogy most ez a zene fog szólni-és akkor az fog szólni. nem kérdezi meg a műsorvezetőket mit szólnak hozzá. azt szólnak amit akarnak a véleményük lényegtelen.

2012. dec. 28. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!