Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten legújabb jelmondata....

Isten legújabb jelmondata. "szabaduljon el a pokol. Csak egész nyugodtan" Kaphatok még egy kis popcornt. Most jön a java" Van ennek szíve egyáltalán?!

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 09:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jah és az emberek sosem fognak összefogni,mert mindenki érzi hogy a másik hibáiért szenved..így marad a túlélés bizalom nélkül...
2014. okt. 26. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell szenvedned más emberek miatt.

Legyen elég támasz neked, hogy Isten veled van, és mindig figyel rád, minden alkalommal, amikor beszélsz hozzá. Mindenható, hatalma így felfoghatatlan, úgyhogy nála - gondolom én - az idő nem úgy működik, ahogyan nálunk. Képes mindenkire figyelni egy időben, úgyhogy ha percenként magyarázol hozzá, akkor sem zavarod őt, mindig figyel rád, mindig veled van. Ez a tudat elég támasz kellene legyen ahhoz, hogy ne szenvedj.

Más emberek miatt sem kell szenvedned. Nem a te hibád, az ő szégyenük, ha valamit rosszul csinálnak. Az emberek gonoszsága le kell hogy peregjen rólad...

2014. okt. 26. 12:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy az ő szégyenük,de ugyanúgy szenvedek,szenvednek miatta kihatással van az életemre,és mások életére is sőt a világ alakulására ...ami meg a jóságost illeti..korán sem figyel oda te kis butus naív...
2014. okt. 26. 12:43
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

"meghallgat téged, amikor beszélsz hozzá"

Erről eszembe jutott, hogy a falat sem tiszteljük istenként, pedig lehet hozzá beszélni és mindig meghallgat.

Egyébként nem tudom te hogy vagy vele, de beszélgetés közben én elvárnám a szemkontaktust, valamint ne megkukulva üljön ott, hanem nyögjön vissza valamit.

2014. okt. 26. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem jobb, ha Isten nem felel Neked, meg a hozzád hasonló embereknek, könnyen meglehet ugyanis, hogy a válaszától eret vágnátok magatokon... amilyen értelmi szintet képviseltek...
2014. okt. 26. 13:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Milyen Istenben hiszel te?
2014. okt. 26. 21:42
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
üdv, vajon édesapád kegyetlen volt édesanyádhoz, amikor válaltak téged? hiszen tudta, hogy a nőknek ez valamilyen formában szenvedés, sőt, a "vég idején" bizony komoly, hosszantartó fájdalommal jár. szerintem mindketten tudták ezt, de a nemesebb cél érdekében, (érted) beválalták ezt. nos, Isten is egy nemesebb cél miatt engedi ezt meg napjainkban is. az sem mellékes, hogy Ő vissza is tudja fordítani azt, amit más visszafordíthatatlannak gondol. kívánom neked, (és mindenkinek) hogy az az akár több évtizednyi szenvedés, amit átéltél, (és átéltek) elhalványuljon az alatt a milliárdszor milliárd év alatt, amit egészségesen, fiatal testben, boldogan élsz majd a paradicsomi földön, örökké. :-)
2014. nov. 5. 10:28
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

Két fajta hívő van:

1, Aki jónak gondolja Istent

2, Aki rossznak gondolja Istent

---

Kérdező engedj meg egy kérdést nekem is. Mikor volt utoljára, hogy odaálltál anyád elé és mondtad neki: "Édesanyám, ha hülyeséget akarok csinálni és te ezt látod előre, akkor vágjál jól nyakon".

Vagy épp inkább az ellenkezőjét kívántad: "Édesanyám, ha még egyszer bele mer szólni abba, amit csinálok világgá megyek".

Nyilván nem ezekkel a szavakkal történt, de én a második esetre tippelnék. Egyébként ebből látszik, hogy még nincs gyereked. Egy gyereket nem úgy kell nevelni, hogy folyton pofozom, hanem úgy, hogy hagyom az útját járni. Ha fejjel rohan a falnak, akkor nem megállítom, lebeszélem, hanem vigyázok, hogyha meg is üti magát, legalább a nyakát ne törje.

A paradicsomi állapotnak már igen régen vége... igen naiv lehetsz, ha azt hiszed, hogy csettintesz és minden rendben úgy lesz, ahogy te kívánod.

---

A másik, hogy Isten az emberrel beszél és az embernek kívánságát teljesíti. Mutass nekem ma a bolygón egy embert. Maximum egy túlfejlett főemlőst, ha tudsz keríteni. Ha nem hiszed, akkor nézz a lelked tükrébe és kérdezd meg magadtól: Hol kezdődik az ember és hol érek véget én?

Attól, hogy két füled van még nem leszel szatyor. Épp így attól, hogy érted mit makog a többi főemlős még nem leszel ember. Istennel ott érdemes elkezdeni foglalkozni, ahol az ember és emberség kezdődik.

Anonymus

2014. nov. 5. 17:35
 19/24 A kérdező kommentje:

Utolsók le vannak pontozva a részemrôl

Anonymus meg kétszìnû vagy mert hol tàmadod Istent ,hol meg véded..ami meg a kioktatàsodat illeti,azt hiszem nem személyesen neked ìròdott..csak kérdés volt...kàr a stìlusodért..ami maga az ember...

2014. nov. 10. 03:06
 20/24 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Milyen külső hatástból szeretnél bűnbakot képezni?

2016. júl. 1. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!