Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor és hol vehetem át...

Mikor és hol vehetem át azokat az eredeti kiadványokat, amiben a tanúk szervezete leírja armageddon pontos dátumát?

Figyelt kérdés
bemásolt, fordított, hallott tények nem érdekelnek, köszi, ilyet bárki irhat, vagy félrefordíthat. szeretném saját szememmel látni azokat az angol nyelvű kiadványokat, amibe benne van, hogy 1914-ben, 1945-ben 1975-ben jön el armageddon. mivel itt nagyon sokan írnak ilyeneket, valakinek csak meg van legalább egy ilyen példány, nem? vagy csak olyan dolgokat írtok, amiről ti valójában nem győződtetek meg? nem hiszem, hogy ilyen felületesek lennétek, hisz óva int ettől a biblia. tehát mikor és hol nézhetnék meg egy ilyen perdöntőnek számító kiadványt? előrre is köszönöm a segítségeteket.

#KIADVÁNY
2014. okt. 24. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Itt találtam valamit;

hageeos.webnode.hu

Nem tudom mennyire hiteles..

2014. okt. 24. 18:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az internetes oldalak nem hitelesek, szerkezthetőek. szent grál: soha nem mondtam, hogy tudom, hol a szent grál, sőt azt sem tudom, mi az.
2014. okt. 25. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbálj meg innen segítséget kérni: [link]
2014. nov. 7. 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Látogasd meg a jw.org honlapot, mely Jehova tanuinak hivatalos weboldala, ott minden témába találsz leirást,és sok Jehova tanui által kiadott kiadványt megtalálod on line. Az Armagedonnal kapcsolatos kérdéseidet a ,,Jelenések könyve.Nagyszerücsucspontja közel,, címü kiadványunkba találod meg ezt keresd a tanuknál.Továbbá a honlaponkon ha be mensz a kiadványok menübe, és ott baloldalt megkeresed a legutolsó linket bejutsz az ,,on line könyvtárunkba,, ahová lehetőséged van bármilyen kérdést beirni, és a válaszokba megtalálod az összes kiadványt / magyarázatot melyek az adott kérdést érintik vagy magyarázzák.Eredményes kutatást kívánok
2015. jan. 4. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!