Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az onkielegites nagyobb bun,...

Az onkielegites nagyobb bun, mintha massal paraznalkodnal?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 11:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
20%
Egyik sem bűn. Honnan veszel ilyen marhaságokat?
2010. jan. 25. 11:36
 2/31 anonim ***** válasza:
62%
A biblia szerint mindkettö egyformán nagy bün.
2010. jan. 25. 11:54
 3/31 anonim ***** válasza:
27%

Ébresztő!!! Vége a nagyon sötét középkornak!

Csendes magányodban akkor vered/rázod ki amikor kedved tartja.

2010. jan. 25. 11:56
 4/31 anonim ***** válasza:
54%
a Bibliában nem szerepel az önkielégítés tilalma, az egy bibliai történet (egyfajta) értelmezése, amiből ezt hozták ki - tehát nem a Biblia tiltja a z önkielégítést, hanem az egyház, amelyik így értelmezi a Bibliát.
2010. jan. 25. 12:00
 5/31 anonim ***** válasza:
12%
Nem bűn egyik sem?Miért lenne?Ha magadnak csinálod,nem ártassz vele senkinek,ha azzal csinálod,akit szeretsz és aki szeret téged,akkor csak jót teszel vele mindkettőtöknek.Szóval nem bűn,nem így kell felfogni ezeket a dolgokat.A Biblia arra érti a paráználkodást,ha pl barátod/barátnőd v akárki idegen párjával csinálod-szóval ha megcsalás van a dologban-nah az már bűn,de sztem ezzel minden normális ember egyet ért(hívő,nem hívő)ennyi
2010. jan. 25. 12:02
 6/31 anonim ***** válasza:
32%
A mai kor sokkal de sokkal sötétebb, mint a középkor szerény véleményem szerint. A Bibliának meg nem érdemes hinni (legalábbis nem minden témában) szerintem, hamisították/átírták már azt számtalanszor "javítás" címszóval.
2010. jan. 25. 12:03
 7/31 anonim ***** válasza:
27%

<MARÓGÚNY>

Már hogyne lenne bűn. Mi több, halálos. Ha csak egyszer is elcsöppentetted magad, az ördögök fognak főzni a pokolban, lobogva forró olajban. Ha lány vagy, még rosszabbul jársz, mert az olajban még tüzes vibrátorok is lesznek, amik ODA mennek be, három is egyszerre.

</MARÓGÚNY>

A szexualitás biológiai alapú dolog. Ráadásul erőteljes gyönyört okoz. Az én logikám szerint Isten nem lehet akkora perverz állat, hogy megtiltsa. Az egyetlen dolog, amit figyelembe kell venned, az emberi méltóság és a szabad akarat joga. Tehát erőszakolni és megcsalni bűn. A többi nem, legfeljebb veszélyes lehet (pl. kapsz egy jó kis trippert).

2010. jan. 25. 12:09
 8/31 anonim ***** válasza:
46%
Az önkielégítés nem bűn. A Biblia ezt sehol sem említi. Csak a házasságtörés bűn (=megcsalás). Az önkielégítés még hasznos is, mert amellett, hogy élvezed, megismerheted ez által a testedet, megtanulhatod, hogy mit és hogyan szeretsz, és később, amikor megtalálod az igazit, könnyebben meg tudod állapítani, hogy összeilletek-e ilyen téren.
2010. jan. 25. 12:12
 9/31 anonim ***** válasza:
45%

De benne van az önkielégítés tilalma. Mózes egyik könyvében olvastam. Valami olyasmi van hogy ne folyasd a magod a földre. Sőt olyasmi is van, hogy az asszony ne hárúljon a barom elé, hogy az meghágja. Szóval még az animal szexre is van tiltás. Még az állatokkal való szex sem új találmány.

Most nincs előttem biblia azért nem tudom kikeresni hanyadik oldal.

2010. jan. 25. 12:15
 10/31 anonim ***** válasza:
16%
Akkor ne folyasd a földre... Ezek szerint csak a férfiaknak tiltott, mi nők jól jártunk :)
2010. jan. 25. 12:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!