Mennyire tükrözik a valóságot az általam készített képek?
(tudom a második a "Mesélj még" kategória, de ezt a képet találtam a legmegfelelőbbnek...)
Sziasztok!
A "részigazság tükröződéshez":
Mt 5,37
"Hanem legyen a ti beszédetek: Úgy úgy; nem nem; a mi pedig ezeken felül vagyon, a gonosztól vagyon."
Üdv. Péter
Kedves Péter!
A kérdés az volt, hogy "mennyire" persze, ha szerinted teljes mértékben fedik a való igazságot vagy egyáltalán nem akkor jogos amit írtál, de hol találsz ma olyat amire teljes felelősséggel ki mered jelenteni, hogy teljesen valós vagy semennyi valóságot nem tükröz?
Ha csak belém akartál kötni vagy, ha Vádlásra indított valami, arra nem volt rossz próbálkozás, de a feltett kérdésre pontosan válaszoltam. Igen felismerek valóságot a képek általi tükröződésben és ez határozott Igen, de nem tartom teljesnek ez pedig határozott nem.
Más oldalon más légkörben beszélünk ezért, hadd hozzak egy példát: Igaz volt-e vagy sem amit a Sátán szólt Jézushoz a pusztában való böjtöléskor? Képtelenség igennel vagy nemmel válaszolni, mivel volt igazság benne de nem volt teljes.
Így már érted az álláspontomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!