Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Reinkarnáció? A Bibliában van...

Reinkarnáció? A Bibliában van erre valamiféle utalás?

Figyelt kérdés
Úgy mondta nekem valaki, hogy van utalás a reinkarnációra a Bibliában. De hol és mi?

2014. okt. 15. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha Illés nem halt meg, hanem testben ragadtatott el Istenhez, akkor hogyan testesülhetett volna meg újra? Ha már a logikánál tartunk...
2014. okt. 23. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Bocsáss meg, de a logikai hibák feloldásáról már réges-régen letettem. Majd jön valaki és jól megmagyarázza, hogy hogyan is kell érteni ezt az egészet. Mert valaki hazudik. Vagy Illés próféta mennybe meneteléről hazudtak, vagy Jézus hazudik, vagy az apostol, aki leírta mindezt, vagy esetleg aki a jóslatot megírta Jézus eljöveteléről.

Én nem fogom feszegetni, hogy ki hazudik és miért, meguntam már. Ha ezt kifejteném, akkor úgysem ismerné el senki sem a nyilvánvaló tények ellenére sem, csak jönnének a tipikus szóelemezgetésekkel, meg félmondatok (szándékolt) félreértelmezésével, de a kedvencem, amikor kitalálnak valamit, aztán úgy csinálnak, mintha én mondtam volna, végül azt jól megcáfolják... Ez a csúcs.

Szóval vagy törődj bele, hogy soha életedben nem tudod meg mi az ellentmondás oka, vagy utánajársz magadtól, csak készülj fel, hogy akkor eléggé sok dogma mögé kell tekintened.

Anonymus

2014. okt. 24. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!