Ha lehetne egy kérdésed Sátántól ill. egy kérésed, akkor mi volna az?

Kérdés: hogyhogy a hotdog virslik tízesével jönnek, míg a kiflik csak nyolcasával?
Kérés: egy póni, ami szivárványt eszik és aranyat szarik.

Az egész Bibliában azt nem értem, hogy mi Sátán motivációja. Erre rákérdeznék. Ugyan mi dolga az emberrel? Ha Istennel rivalizál, akkor miért sanyargatja az embereket, ki fogja így elhinni, hogy ő a jobb uralkodó? Ha utálja az embereket, vajon mi végre? Nem sokkal hatalmasabb teremtménye ő Istennek, mint az ember? Nem állt-e sokkal közelebb Istenhez? Nem látta, hogy csak lefelé bukik azzal, amit csinál? Nincs rá mód, hogy megváltozzanak a nézetei? (mindez nem egy kérdés, de az alapkérdésből következnek)
Kérés: erre nem tudok válaszolni, mert nem tudom, hogy mekkora a Sátán hatalma.

Az lenne hozzá a kérdésem, hogy mitől függ azt, hogy kit mivel kísért meg? Gondolok itt arra, hogy valakinek az útjába jó nőket sodor, másnak pedig egy nőt sem küld. Számomra ez rejtély... :)
A kérésem pedig az lenne felé, hogy legalább életemben egyszer kísértsen meg nővel is.

Náluk ingyen van a sör?
Ha igen, akkor kérnék egyet.

Csak egy kérésem lenne:
Távozz tőlem sátán!

Minek vádaskodik az emberek ellen, mikor ő tesz tönkre mindenkit?
Még egy lenne:
Miért ilyen jellemtelen hazudozó?

Bocsi Lucifer:-)
Kedves megfelelő
"Miért ilyen jellemtelen hazudozó?" - erre a kérdésedre talán itt van a válasz:
"Te vagy a felkent, oltalmazó kerub, én jelöltelek ki. Isten szent hegyén voltál, tüzes kövek között jártál. Feddhetetlen voltál útjaidban megteremtésed napjától fogva, mígnem igazságtalanság találtatott benned.
Kereskedelmi áruid bősége miatt erőszakkal töltötték meg belső részeidet, és te vétkezni kezdtél. Eltávolítalak Isten hegyéről mint megszentségtelenítettet, és elpusztítalak a tüzes kövek közül, ó, oltalmazó kerub!" Ezékiel 28:14-16

"mígnem igazságtalanság találtatott benned"
Zitus!
Nem tudom, feltűnt-e... de pont az a kérdés, hogy miért?
Az én kérdésem: ki a Bibliát ki sugalmazta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!