Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért lehet a Bibliában...

Miért lehet a Bibliában jobban megbízni, mint az emberekben? Fontos-e az, hogy rendszeresen olvassuk?

Figyelt kérdés
Kérem azon emberek válaszoljanak akik nem kötözködni jöttek ide! Saját véleményesek előnyben pontozásnál! Kérlek csak ha feltétlenül muszáj illesszetek be linket. Köszönöm
2010. jan. 22. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az emberekben megbízni? Még magamban sem! Csalódtam én már saját magamban nem is kicsit. A Bibliában 16 év alatt egyszer sem csalódtam. Még mindig a bibliának volt igaza mindenben. Jobban ismer engem, mint én saját magamat. Ugyan ezt a körülöttem lévő világra is elmondhatom. Sokkal jobban ismeri a törvényszerűségeit, mint bárki más.

A Jézusba vetet hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.

2010. jan. 22. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért mert Isten teremtményei vagyunk,és a Biblia tölle származik és ő jobban ismer minket mint mi magunkat ezért inkább Istenben kell biznunk, ő mindig jót akar nekünk. És azért fontos hogy rendszeresen olvassuk mivel így tudjuk jobban megismerni és alkalmazni.
2010. jan. 22. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Isten Igéje(Biblia) örök, nem változik. Ezzel szenben az emberek igen, ennélfogva nem lehet bennük 100%-osan megbízni. Ezért a Bibliában inkább meg lehet bízni mint az emberekben.

Olvasása fontos, elsősorban azoknak elengedhetetlen ez akik már Ismerik Jézust mint megváltójukat, hiszen ez a lelki eledelünk, ezáltal ismerhetjük meg Istent jobban, ezáltal tanít bennünket.

Akik viszont nem ismerik még Krisztust mint megváltójukat, azoknak is fontos volna, hogy olvassák a Bibliát, hogy ők is meglássák azt, hogy mekkora szükségük is van Istenre, és hogy őket is szereti.

2010. jan. 22. 18:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Tetszenek a válaszaitok csak így tovább!!! Köszönöm!
2010. jan. 22. 18:49
 15/16 anonim ***** válasza:

„Jobb az Úrban bízni, mint emberekben reménykedni”. 118. Zsoltár 8-9."

"Ezt mondja az ÚR: Átkozott az a férfi, aki emberben bízik, és testi erőre támaszkodik, az ÚRtól pedig elfordul szíve!" (Jeremiás 17:5)

A Biblia olvasása által sok embernek megváltozott az élete. A Bibliának átalakitó ereje van, azáltal Isten szól hozzánk, Aki minket nagyon szeret. Ajánlom mindenkinek, hogy olvassátok a Bibliát!!!

Ha bajba vagyunk, vajjon ki segithet rajtunk, nem csak egyedűl az Isten? Nála nincs lehetetlen, Ő minden problémánkban tud segiteni, de ember nem. Vannak esetek, amikor Isten embereket is felhasznál.

Isten megértő, és nem csufolkodik velünk, és nem kárörvendő,mint egyes emberek.

2010. jan. 23. 11:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Ti személyesen a Biblia olvasása által, hogy változtatok meg?
2010. jan. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!