A baratom hivo (hit gyulis), en visszont nem. Katolikus kereszteny vagyok. O szeretne h megterjek, de en nem akarok gyulis, hivo lenni. Visszont nagyon szeretem (o is engem) es nem akarom h ez miat kulon valjunk. De megterni sem akarok. Mit tegyek?
Megtérni annak kell, aki Istennek hátat fordított!
Ha te gyakorló hívő vagy, akkor már "megtértél".
Ha ő Hitgyülis, akkor a kapcsolatotoknak nincs értelme.
Neki a vallása fontosabb a családnál. A szakítás fájni fog, de még találhatsz olyan lányt, aki normális és elfogad téged a vallásoddal együtt.
Csak azt tudom mondani, hogy hasonló helyzetben mit tennék.
Könnyes búcsú ...
Nem írom le miért, nem akarok senkit megsérteni.
1. Megtérni nem egy fiúért vagy lányért kell, ami nem a saját meggyőződésed annak nem sok értelme van.
2. Ha egy ennyire fontos kérdésben nem egyeztek mire akarjátok alapozni a közös életet? Szép dolog a szerelem meg rózsaszín köd, de a tapasztalat inkább az, hogy ha pár a számára alapvetően fontosnak tartott értékekben nem egyezik (világnézet, gyerekvállalás, férfi-női szerep stb...) akkor abból előbb vagy utóbb szakítás lesz. Ezt szerintem vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!