Istennek mi a célja azzal, hogy csecsemőkorban a szem mindent fordítva lát?
De fordítsuk meg: Miért is bizonyítaná mindez az evolúciót?
Ez éppen olyan értelmetlen kérdés lenne, mint ha azt kérdezted volna, hogy Istennek mi a célja azzal, hogy csecsemőkorban nincs foguk a csecsemőknek? Tudatosan teremtette így a fogakat, vagy pedig az evolúció miatt van így? Ez egy baromság!
Így alakult ki. Felesleges a miért kérdést feltenni, nem mindig van értelme.
Itt még megjegyezném, hogy Isten léte felesleges.
"Itt még megjegyezném, hogy Isten léte felesleges.Itt még megjegyezném, hogy Isten léte felesleges."
Nem tudom, de a ravatalozón lévő embernek minden sejtje megvan, tehát az anyagi oldaláról az élete biztosítva van, mégsem él...
Kedves kérdezö
fontos, hogy amióta az eszünket tudjuk, nem látunk ferdén...
Tudod én az effajta "tudományos tényeket" már nem veszem komolyan. /Ez az én problémám csakis/ .... arra sem emlékszünk, hogyan jöttünk a világra, életünk elsö éveire sem.... azt sem tudjuk miért kell majdnem egy év ahhoz, hogy megtanuljunk járni, míg a lovacska rövid idön belül tud szaladni.... és nekünk ez nem is hiányzik.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!