Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek mi a célja azzal,...

Istennek mi a célja azzal, hogy csecsemőkorban a szem mindent fordítva lát?

Figyelt kérdés
Tudatosan teremtette így a szemet, vagy pedig ez az evolúció miatt van így? Hozzáteszem én hívő vagyok, csak ez nekem furcsa...

2014. szept. 27. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De fordítsuk meg: Miért is bizonyítaná mindez az evolúciót?

Ez éppen olyan értelmetlen kérdés lenne, mint ha azt kérdezted volna, hogy Istennek mi a célja azzal, hogy csecsemőkorban nincs foguk a csecsemőknek? Tudatosan teremtette így a fogakat, vagy pedig az evolúció miatt van így? Ez egy baromság!

2014. szept. 27. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Így alakult ki. Felesleges a miért kérdést feltenni, nem mindig van értelme.

Itt még megjegyezném, hogy Isten léte felesleges.

2014. szept. 27. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy létének szüksége nincs bizonyítva.
2014. szept. 27. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:

"Itt még megjegyezném, hogy Isten léte felesleges.Itt még megjegyezném, hogy Isten léte felesleges."

Nem tudom, de a ravatalozón lévő embernek minden sejtje megvan, tehát az anyagi oldaláról az élete biztosítva van, mégsem él...

2014. szept. 27. 16:20
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
67%-os okosabbnak képzeli magát attól aki megtervezte a világegyetemet. Legalább nincs önbizalomhiányod.
2014. szept. 28. 06:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö

fontos, hogy amióta az eszünket tudjuk, nem látunk ferdén...

Tudod én az effajta "tudományos tényeket" már nem veszem komolyan. /Ez az én problémám csakis/ .... arra sem emlékszünk, hogyan jöttünk a világra, életünk elsö éveire sem.... azt sem tudjuk miért kell majdnem egy év ahhoz, hogy megtanuljunk járni, míg a lovacska rövid idön belül tud szaladni.... és nekünk ez nem is hiányzik.... :)

2014. szept. 28. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!