Jehova tanúi, miért tesztek fel itt olyan kérdéseket, amire már van előre kész válaszotok?
A többi valahogy ritkábban.
Meg talán kicsit értelmesebbnek és valamivel kevésbé erőszakosnak tűnnek.
Hát, gyerekek, süt belőletek a szeretet!
Lehet, hogy azért tesznek föl itt kéréseket, mert kíváncsiak mások válaszaira, attól függetlenül, hogy saját véleményük is van. Ez nem lehet?
Szervusztok
Én is szoktam kérdéseket föltenni. Több oka van ennek. Az egyik, az, hogy érdekel mások véleménye arról a kérdésről. Persze, hogy van véleményem:-) De szívesen meghallgatom a másokét is.
Egy másik ok az, ha valamit nem tudok más vallásokkal kapcsolatban. Például: ők tudják honnan ered a szokásuk, amelyet gyakorolnak? Gyakran azt tapasztalom, hogy sokan nem tudják. Nos ilyenkor érdekel mások véleménye is, függetlenül attól, én mit gondolok róla.
Itt iskKöszönöm mindenkinek, aki válaszol:-)
Azert,mert a profecia szerint a Biblia uzenetet hirdetni fogjak az egesz lakott foldon tanusagul minden nemzetnek,es akkor jon el a veg.[Mate,24;14].
Van akinek csak igy van lehetosege,vagy batorsaga kerdest feltenni,vagy csak egyszeruen elolvasni,es ismeretet szerezni.
Akik pedig rokkantak,vagy mozgasserultek es ezt teszik,sokkal nagyobb szeretetrol tanuskodnak,mint akik egeszsegesek,es olik egymast lenezve embertarsaikat.
Kedves kérdező!
Én nem szoktam kérdéseket feltenni sohasem ezen a fórumon,de válaszolni szoktam néha.
Sőt válaszolni is csak akkor szoktam már amikor túl sok a gyalázkodás ellenünk.
Úgy gondolom,hogy azért szoktak a testvérek kérdezni,mert kíváncsiak arra,hogy az embereknek mi a véleménye a kérdésben feltett dolgokról.
Nem szoktam téríteni sem ezeken az oldalakon,és nem is tartom magam annyira butának (a diplomás ,vezető beosztású munkám van)mint ahogy írta a harmadik válaszoló.
Soha egyetlen válaszomban sem szidtam,sem ócsároltam senkit,ahhoz képest minket mindig elhordanak mindennek.
Az én megnyomorodott életem,kb:százszor lehet boldogabb mint a négyes válasz tulajdonosáé.
Boldog családi életet élek,van négy szép egészséges gyermekem,most öt hónapos a gyönyörű unokám,férjemnek és nekem is elég jó munkánk van.
Ami a legfontosabb,hogy:mindnyájan EGÉSZSÉGESEK vagyunk,és mindezért Jehovának tartozom köszönettel!!
Nos,ha ez valakinek szúrja a szemét,nagyon sajnálom.Az irigység elég nagy betegség,és megmérgezi az ember életét.
Én ettől a szidalmaktól még nyugodtan fogok aludni,mert olyan valaki van segítségül a hátam mögött aki a leghatalmasabb,és bármit meg tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!