Nem.Csak azoket akik az akarataval osszhangban kernek tole valamit,es koszonnek meg mindent amit ad nap mint nap.
Lotto otos,kartya nyeres,haboruk megnyerese,csajozas,nem tartozik koze.
Kedvenc idevágó igém, igen töményen fogalmaz:
János 9:31 Pedig tudjuk, hogy az Isten nem hallgatja meg a bűnösöket; hanem ha valaki istenfélő, és az ő akaratát cselekszi, azt hallgatja meg.
És mit jelent félni az Úrt?
Mit jelent imádkozni? Ki imádkozik?
Mi történik, ha meghallgatja az imánkat?
Ha nem, miért nem hallgatja meg?
Nekem meg ez a kedvencem:
A Máté írása szerint való Szent Evangéliom » 25. fejezet
13
Vigyázzatok azért, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok, amelyen az embernek Fia eljő.
14
Mert épen úgy van ez, mint az az ember, aki útra akarván kelni, eléhívatá az ő szolgáit, és amije volt, átadá nékik.
15
És ada az egyiknek öt tálentomot, a másiknak kettőt, a harmadiknak pedig egyet, kinek-kinek az ő erejéhez képest; és azonnal útra kele.
16
Elmenvén pedig aki az öt tálentomot kapta vala, kereskedék azokkal, és szerze más öt tálentomot.
17
Azonképpen akié a kettő vala, az is más kettőt nyere.
18
Aki pedig az egyet kapta vala, elmenvén, elásá azt a földbe, és elrejté az ő urának pénzét.
19
Sok idő múlva pedig megjöve ama szolgáknak ura, és számot vete velök.
20
És előjövén aki az öt tálentomot kapta vala, hoza más öt tálentomot, mondván: Uram, öt tálentomot adtál vala nékem; ímé más öt tálentomot nyertem azokon.
21
Az ő ura pedig monda néki: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe.
22
Előjövén pedig az is, aki a két tálentomot kapta vala, monda: Uram, két tálentomot adtál volt nékem; ímé más két tálentomot nyertem azokon.
23
Monda néki az ő ura: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe.
24
Előjövén pedig az is, aki az egy tálentomot kapta vala, monda: Uram, tudtam, hogy te kegyetlen ember vagy, aki ott is aratsz, ahol nem vetettél, és ott is takarsz, ahol nem vetettél;
25
Azért félvén, elmentem és elástam a te tálentomodat a földbe; ímé megvan ami a tied.
26
Az ő ura pedig felelvén, monda néki: Gonosz és rest szolga, tudtad, hogy ott is aratok, ahol nem vetettem, és ott is takarok, ahol nem vetettem;
27
El kellett volna tehát helyezned az én pénzemet a pénzváltóknál; és én, megjövén, nyereséggel kaptam volna meg a magamét.
28
Vegyétek el azért tőle a tálentomot, és adjátok annak, akinek tíz tálentoma van.
29
Mert mindenkinek, akinek van, adatik, és megszaporíttatik; akinek pedig nincsen, attól az is elvétetik, amije van.
30
És a haszontalan szolgát vessétek a külső sötétségre; ott lészen sírás és fogcsikorgatás.
31
Mikor pedig eljő az embernek Fia az ő dicsőségében, és ő vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az ő dicsőségének királyiszékébe.
Szia!
Ha még nem kaptad meg a mennyei ajándékot (János 3:16), akkor először Isten csak azt hallgatja meg Tőled, hogy elismered hogy bűnös vagy, és kéred, hogy Jézus legyen a megváltód és Urad. Ha hittel a szívedben teszed ezt, akkor Isten megbocsátja a bűneidet.
Szervusz
Nem, nem minden imát hallgat meg:
Ézsaiás 1:15 "Amikor kiterjesztitek kezeteket, elrejtem a szemem előletek. Ha sokat imádkoztok is, én meg nem hallgatom;"
lemaradt: de ha változtatunk a viselkedésünkön, örömmel hallgatja meg imáinkat:
Ézsaiás 65:24 "És úgy lesz, hogy még mielőtt kiáltanának, én már válaszolok, még beszélnek, és én már meghallgattam." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!