Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez meg mit jelenthet?

Ez meg mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy sötétség van egy oriasi felhő es előjon belőle egy kereszt és le jön Isten azt hiszem láttam az arcát is es aki hisz Őbenne az megmeradt a földön mást hordagyon vittek ki!
2014. szept. 19. 06:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, nem iróniának szánom a feleletemet, de bármit is álmodunk, csupán azt jelenti, hogy alszunk.

Az agy a tudomány mai állítása szerint ha álmodunk takarít.

Ha ki vagyunk merülve, nehéz álmaink vannak.

2014. szept. 19. 07:17
 2/14 anonim ***** válasza:

És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az Én Lelkemből minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak.

Az első válaszoló nem hisz a Bibliában, csak az őrtoronyban, az pedig ezt az igét lezártnak tekinti, pedig sehol sincs arra utaló ige, hogy ez megszünt volna.

Nem hiszem, hogy lényegtelen álmot láttál, saját magadat neked kell ismerned, hogy milyen kapcsolatod van az Úrral, talán figyelmeztetés.

2014. szept. 19. 08:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Kedves 53-as gondolkodom, hogy feleljek-e egyáltalán a feleletedre.

Igazán únom, ezt az állandó kötekedésedet.

Nem ismerlek, nem tudom ki vagy...mindenképpen miért nem mered kitenni a nevedet, csupán elbújsz az örökös csúfolkodásod mellett. a százalékod mögé. Töled nem olvas az ember semmi mást, mint hogy örökké tornyozol.

Hidd el a sokszor elmondott vicc, már unalmas.

Tudod, hogy a démonokkal is kapcsolatban van az, amikor valaki álomfejtéssel foglalkozik?

A másik, kérdezd meg az orvosokat, hogy álmaink vannak. Ugyanúgy hozzátartozik az életünk a testünk normális müködédéhez mint a lélegzés, az evés-ivás.

Igazán ha kedved van tornyozni, hát tornyozz, de legyen már benned annyi bátorság, hogy legalább aláírd a szövegedet, hogy tudjuk kit tiszteljünk benned.

2014. szept. 19. 08:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azt jelenti, hogy Jézus vissza jövetele közel van már és aki hisz és megtér hozzá örök élete lesz aki nem hisz és nem tér meg az elkárhozik.

És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.

Azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképen mindenkor az Úrral leszünk.

2014. szept. 19. 10:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem csúfolódás az, hogy elmondom, ti őrtorony imádók vagytok, abból táplálkoztok és lélegeztek, nem pedig a Bibliából. Idéztem egy igét, te pedig tagadod, csak mert az őrtorony azt mondta.
2014. szept. 19. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves 53-as.

Bár hogy hiába fogom ezt neked leírni, de NEM idéztem az Örtoronyból a feleletemet.

Nem tudom megérteni, miért irod, vagy gondolod újra és újra ugyanazt. Sokszor még a kiírt Bibliaverset a Károli Bibliából sem nem ismered fel, hogy honnan van az idézet.

Én sokszor idézek orvosi vagy tudományos folyóiratokból is és Te abban is Az Örtornyot látod, ugyanúgy mint a Bibliai versekben.

Miért?

2014. szept. 19. 11:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Pofon egyszerű. Én a Bibliából idéztem egy választ, te pedig a beléd sulykolt tagadást írod. Az őrtorony azt állítja, hogy ma már nincs nyelveken szólás, se prófétálás, álmokat sem látnak. Többször leírtátok. Szembe mentek a Bibliával.

Többször leírtuk a Szentháromság lényegét, nem értitek meg, mert egy földi szervezethez ragaszkodtok foggal-körömmel. Többször cáfoltuk azt, hogy halálalvás van, nem is értitek amit írunk nektek a Bibliából.

Többször le lett írva minden tévtanítás, hauzugság, kezdve a hamis dátumoktól kezdve, Jézus láthatatlan jelenlétéig, a hamis Bibliátokon keresztül minden, de nem is fogjátok fel, mert az őrtorony azt mondta...

Millióegy ilyen van. Hát nem tök mindegy neked, hogy egyel több vagy kevesebb az az alkalom, amikor leírja valaki, akár én, hogy már megint Biblia ellenes szöveget skandálsz?

2014. szept. 19. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:

Én egy keresztény tanítótól azt olvastam, hogy: "Ha nem tudod egyből, hogy mit jelent az álmod, akkor inkább ne is foglalkozz vele!"

Én is ezt ajánlanám...

2014. szept. 19. 13:20
 9/14 yuda ***** válasza:

A választ már megkaptad másoktól.

Valójában csak összefoglalom.

Jöhet álom Istentől, hiszen ige-ígéret van rá. Aki ezt cáfolja, nyilván nem is keresztény, hiszen nem hisz a bibliában leírtakban.

Másrészről azt az ember tudja, biztosan tudja, hogy ha egy álom Istentől van. Érti is. Isten nem fog homályos dolgokba menni és hogy írd ki a gyakorira mit jelenthet, hátha beesik ide egy álommagyarázó, mint Jákob fia József. :D

Álmok jöhetnek abból, ha valamivel sokat foglalkozol és beleálmodod, vagy egy rossz vacsorától, megnéztél egy filmet...

Legtöbbször semmi jelentősége nincs.

Én is azt javaslom, hogy ne foglalkozz vele.

2014. szept. 19. 14:28
 10/14 Ozmium42 ***** válasza:
2014. szept. 19. 14:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!