A szent szellem finnyás?
Nem haragszom:)
De engem is pont az érdekel, hogy ti hogyan értelmezitek ezt a felvetést.
Lehet-e finnyás és ha igen, akkor miben, hogyan?
Ha nem, akkor miért?
Szia! Én nem hisztizésből, vagy krakélerkedésből mondom, de szerintem egész egyszerűen nincs értelme ilyen értelemben a Szent lélekről beszélni, mert szerintem minden ilyenfajta, leginkább emberi jelző -amennyiben ráaggatni próbálnánk azt-, az ledegradálja valami olyasmivé, ami és aki valószínüleg nem Ő. Nem tudom hogy érthető-e, amit kifejezni próbálok.
De ettől megpróbálva elvonatkoztatni is azt mondanám amúgy, hogy szerintem nem lehet az. Vagyis ilyen ok úgy gondolnám, hogy nem akadályozhatja semmiben.
kulcsszavak között: horror, okkultizmus, öncsonkítás, rabszolgaság
:D OKÉ....:D
Egyébként meg ha a Szentlélek "finnyás" (vagyis más szóval válogatós, kényeskedő) lenne, akkor egyikünk számára sem nyilvánulna meg, mert közülünk senki sem méltó Rá, ugyanis mindannyian bűnösök vagyunk, amit Isten elítél (mármint a bűnt). De mint azt tudjuk, Isten nem személyválogató, vagyis nem finnyás. Nem derogált Jézusnak sem a kereszthalál. Így a Szentlélek Istennek sem a vígasztalás, függetlenül a személyünktől. Hála érte.
Ja persze, olyan dicső ajándék csak úgy ingyen, még mit nem :)
Nem nem, harcolni kell érte sokat, sok stresszt és próbát kiállni, megerösödni a világban de jó módon, önzetlenül segiteni és energiát adni, kedvesnek lenni, bonyolult módon dolgozni, nagy ára pedig sok szenvedés és magány, és köztük adja ezt az ajándékot és az ismereteket amivel el lehet viselni...
a szent szellem jó Arc tehát nem.
.mellesleg a szent szellent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!