Isten mindig segít?
Sziasztok!
Sokszor fordulok Istenhez a problémáimmal mert csak neki tudom úgy elmondani a dolgaimat h tényleg végighallgatnak.. Mert megbízom benne.
Sok problémámon segített már mindig megköszönöm mert ez igy konkrét.
Az lenne a kérdésem h ha valamit huzamosabb ideig kérek tőle azt teljesíti illetve segít benne?
Kérlek akik nem hisznek benne azok ne kommenteljenek!
Ha hiszel benne teljes szívedből, s nem kérdőjelezed meg létét, szerintem minden bajban megsegít. Én legalábbis így vagyok ezzel.
Az viszont két külön dolog, hogy a bajban kérsz-e tőle segítséget, vagy csak úgy. Szerintem nem mindegy a kettő.
Számomra baj. Lehet másnak nem de nekem igen. Én hiszek is benne. Csak nem tudom, hogy várjál, hogyan fogalmazzak..
Ha én valamit jónak látok és ezt kérem tőle. És ha netán ő nem úgy gondolja akkor is segít valamilyen formában?:/
A statisztikákat megnézve a Tőle érkező segítség aránya nagyon hasonló a véletlen folytán bekövetkező eseményekhez.
Előbb fog egy dzsinn segíteni.
*Ha én valamit jónak látok és ezt kérem tőle. És ha netán ő nem úgy gondolja akkor is segít valamilyen formában?
Nem.
Szóval a kérdésedre: nem. A bűnt megvalósítani, kivitelezni azt nem segíti, lévén Isten maga a tisztaság, törvényesség, teremtés.
Aki bünt segít-az csak az evilág istene, akinek érdekében áll, hogy te mint ember bünt cselekedj, hogy a lelkedet elveszítsd..
Igen, azoknak is segített, akiknek a fejükre omlott a templom, miközben hozzá imádkoztak. Ő jobban tudja, mi ostoba véglények nem érthetjük a terveit, amikor annyira kétdimenziósak, hogy rajzolni se tudok jobbat.
De teljesen mindegy, ő jobban tud mindent, nekünk annyi a dolgunk, hogy a racionalitásunkat húzzuk le a vécén, aztán ugráljunk, ahogy ő, pontosabban, ahogy az őt kitaláló emberek szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!