Akik nem veszik fel a michro chippet! Gyertek ide, ha majd eljön az ideje tudjunk tanácsokat adni egymásnak, hogy jobban túléljük a fenevad bélyegét?
Tehát helyettesítsük be:
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra chipet tegyenek;
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a chip van, vagy neve, vagy nevének száma.
Hogyan lehet a neve rajtam a chipnek, vagy nevének száma? Biztos, hogy jó az értelmezésed?
Pontosabban:
jel.13.17 és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.
Friss hír:
Venezuelában hamarosan ujjlenyomat nélkül már kenyeret sem kap az ember.
Nicolas Madura elnök bejelentette, hogy ujjlenyomat leolvasó rendszert telepítenek az élelmiszerboltokba.
Nem tudom, hogy azok az emberek, akik nem értenek a témához minek irkálnak ide, minek sértegetik a kérdezőt, de teljesen jogos a kérdés. Ez vonatkozik arra is, aki a maga lázadó liberális elgondolásával értelmezi félre a Bibliát, és azt hiszi, hogy az a gonosz, aki megtartja.
A cikk világos, az ige világos, de tudod kérdező, vannak vakok. Tudom, hogy fájó, amikor látod, hogy más röhögve masíroz a pusztulás felé, de tudom, hogy Isten értük is megtesz mindent és értük is meghalt, hogy ha kérik a bűnbocsánatot, akkor megkaphassák.
A kérdésedre pedig: Isten gondoskodik a gyermekeiről. Ki a gyermek? Aki hisz a Fiúban és kéri a bűneiért a bocsánatot. Nem az a gyermek, aki bajban kiabál, hogy Uram, Uram, majd a jólétben leköpi és tagadja. Mennyei életre készülünk, a földi csak átmeneti. Ne aggódj, minden rendben lesz.
Kedves kérdezö,
már ilyen kérdés emlékszek hogy megjelent itt a gyk-en
Nem értem mitöl is félsz? Tudod mi a fenevad, tudod mi a bélyege?
Igen, ez sajnos odáig fog fajulni, aki nem veszi fel, börtönbe fogják zárni, halálbüntetés is járna érte ( mindegy félelemkeltés, ez történhet veletek is, jobb , ha felveszitek. )
Üldözni fogják, akin nincsen a bőre alatt ilyen.
Mindez még csak a kezdet, ami most folyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!