Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik nem veszik fel a michro...

Akik nem veszik fel a michro chippet! Gyertek ide, ha majd eljön az ideje tudjunk tanácsokat adni egymásnak, hogy jobban túléljük a fenevad bélyegét?

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 16:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%

Tehát helyettesítsük be:

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra chipet tegyenek;

És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a chip van, vagy neve, vagy nevének száma.

Hogyan lehet a neve rajtam a chipnek, vagy nevének száma? Biztos, hogy jó az értelmezésed?

2014. aug. 25. 18:23
 12/22 megfelelő ***** válasza:
49%

Pontosabban:

jel.13.17 és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.

2014. aug. 25. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

Friss hír:

Venezuelában hamarosan ujjlenyomat nélkül már kenyeret sem kap az ember.

Nicolas Madura elnök bejelentette, hogy ujjlenyomat leolvasó rendszert telepítenek az élelmiszerboltokba.

Nem tudom, hogy azok az emberek, akik nem értenek a témához minek irkálnak ide, minek sértegetik a kérdezőt, de teljesen jogos a kérdés. Ez vonatkozik arra is, aki a maga lázadó liberális elgondolásával értelmezi félre a Bibliát, és azt hiszi, hogy az a gonosz, aki megtartja.

A cikk világos, az ige világos, de tudod kérdező, vannak vakok. Tudom, hogy fájó, amikor látod, hogy más röhögve masíroz a pusztulás felé, de tudom, hogy Isten értük is megtesz mindent és értük is meghalt, hogy ha kérik a bűnbocsánatot, akkor megkaphassák.

A kérdésedre pedig: Isten gondoskodik a gyermekeiről. Ki a gyermek? Aki hisz a Fiúban és kéri a bűneiért a bocsánatot. Nem az a gyermek, aki bajban kiabál, hogy Uram, Uram, majd a jólétben leköpi és tagadja. Mennyei életre készülünk, a földi csak átmeneti. Ne aggódj, minden rendben lesz.

2014. aug. 26. 06:09
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdezö,

már ilyen kérdés emlékszek hogy megjelent itt a gyk-en

Nem értem mitöl is félsz? Tudod mi a fenevad, tudod mi a bélyege?

2014. aug. 26. 06:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor már nem fogunk tanácsokat adni egymásnak.
2014. aug. 26. 11:54
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező! Tudod, én ember vagyok. Van tudatom, önálló gondolataim, és magam döntök a sorsomról. Van mikrocsipem is a mobilomban, számítógépemben, sőt, a termosztátomban és még sok más helyen. Nagyon hasznosak. Tényleg úgy néz ki, mint egy kicsike bélyeg, de ez ne tévesszen meg. Az alma kerek, de nem focizol vele. Tudod, mi az, különbséget tenni? Na ezt próbáld meg. Ha használod, ami az orrod mögött van, menni fog. De csak akkor.
2014. aug. 26. 13:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Erre gondoltál? [link]
2014. dec. 20. 10:14
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen, ez sajnos odáig fog fajulni, aki nem veszi fel, börtönbe fogják zárni, halálbüntetés is járna érte ( mindegy félelemkeltés, ez történhet veletek is, jobb , ha felveszitek. )

Üldözni fogják, akin nincsen a bőre alatt ilyen.

Mindez még csak a kezdet, ami most folyik...

2014. dec. 20. 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Még ez is: [link]
2014. dec. 20. 14:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Meg ez: [link]
2014. dec. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!