A wc-papirt sem szabad szombaton tekerni, tekerheti a zarban egy vallasos zsido a kulcsot?
ortodox valaszokat varok,
tudom mert voltam vendegsegben,elore le volt tepve a
wc papir...
Barátom kutyát sétáltatott épp az imaház előtt. Behívták hogy gyújtsa meg a lámpát. Mondta kutyával van. Mondták nem baj csak jöjjön be meggyújtani a lámpát. Mondta fogják meg addig a kutyáját... de nem volt szabad :-)
Szóval szeritem túlzásba vannak víve Isten szavai.
Tépni nem szabad szombaton azért tépik a wc papírt szombat elott.
Igen tekerheti.
Szombaton nem szabad használni bármit ami elektromos vagy elemet használ, például; telefon, mosogatogep, komputer, fel kapcsolni a villanyt vagy le, Sütő..... Nem szabad írni vagy rajzolni.
Nem szabad új dolgot csinálni, befejezni valamit, nem szabad felmelegiteni vizet, nem szabad vinni privát területeken kívül, nem szabad pénzhez nyúlni vagy bármilyen bizniszrol, pénzről kapcsolódó dolgokról beszélni, nem szabad 'mukce' dolgokhoz hozzányúlni pl állat, ceruza, olló, gyertya.
Es nem szabad dolgozni.
Ennyiből tudok gondolni most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!