Miért ilyen Isten?
Figyelt kérdés
Én mindennap imádkozok de nem változik semmi , szegények vagyunk.Az osztály társaim valoszinűleg egy percet sem imádkoztak és még is xbox360juk van meg 3 full hd tévéjük.Elegem van egyszer megunom és ráhagyom.2014. aug. 20. 07:44
11/14 anonim válasza:
Istenhez nem anyagi dolgokért imádkozik az ember. A legtöbben ezt nem is tudják. Nem tudom ki tanított imádkozni, de ha azt mondta ezért is lehet Istenhez imádkozni, akkor becsapott.
Lelki dolgokért imádkozz, meg mondjuk némi éberségért. Ha időben meglátod a lehetőséget, amiből tudsz annyi pénzt csinálni, hogy ilyen vackaid legyenek, akkor neked is lesznek. Majd ha megszerezted és félni kezdesz, hogy ellopják, rájössz, hogy csak nyűgöt vettél a nyakadba....
Isten ezt előre tudja...:) Nem is foglalkozik ilyen kérések teljesítésével...több lépésben előtte jár annak, mint amit Te szeretnél, meg amiből neked lelki hasznod is származik....
12/14 sandor76 válasza:
Ugyes vagy,hogy imadkozol Istenhez,ne hagyd abba.
Meg fogod talalni.
13/14 anonim válasza:
Képzeld én meg mindig azt látom ahogy az egyik barátnőmön segítettem, ő most szóba sem áll velem.Az anyjával buszozik az enyém meg meghallt én nem utazhatok vele egy buszon.
14/14 anonim válasza:
Ja és azt a lányt folyton Egyiptomba,vagy Tunéziába,Angliába viszik el nyaralni vagy telelni vagy mittomén.Én meg tunéziában születtem de egyszer sem mentünk oda nyaralni csak tíz éve.És mindig csak Horvátországba utazunk minden évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!