Szeretnék megkeresztelkedni. Mit kell tennem?
Szervusz
A keresztelkedés nagyon komoly döntésnek kell lennie az ember életében. Fordulópont. Erről Jézus beszélt a tanítványainak, ahogyan már írtak előttem róla.
Nagy felelősség is Isten és Krisztus előtt is.
Csak egyféle keresztség létezik, ami kedves Isten előtt, és hogy mi előzi meg, és mit jelent, arról ezt mondta Jézus Krisztus:
" Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, és TANÍTSÁTOKk meg ŐKET arra, hogy MEGTARTSÁK MINDAZT, amit PARANCSOLTAM NEKTEK. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.” Máté 28:19,20
Amikor készen állsz arra, hogy megtedd ezeket a lépéseket, nyugodt lelkiismerettel megkeresztrelkedhetel, mert attól kezdve, ahogyan Krisztus ígérte, segíti, támogatja keresztényi életutadat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!