Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki oldja meg a világban zajló...

KZitus kérdése:

Ki oldja meg a világban zajló nehéz helyzetet? Isten, vagy az emberek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 16. 14:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem arra, hogy amit az emberiség akar, azt megteszi, amit meg nem, azt nem.
2014. aug. 18. 20:43
 12/16 megfelelő ***** válasza:
El kell olvasni a próféciákat, aztán kiderül. Isten úgy lerendezi ezt a világot, hogy alig marad halandó is rajta.
2014. aug. 19. 17:45
 13/16 megfelelő ***** válasza:

Előrevetítve az Armageddoni csatát:

Ézs.13.4 Zúgás hallik a hegyeken, nagy nép zúgásához hasonló, országok morajlása hallik, összegyűlt nemzetek morajlása. A Seregek Ura megszemléli a harcra kész sereget. 5 Jönnek messze földről, az ég széléről: az Úr, és bosszús haragjának eszközei, hogy elpusztítsák az egész földet. 6 Jajgassatok, mert közeledik az Úr napja, a Mindenható pusztításaként jön el. 7 Ezért lehanyatlik minden kéz, megdermed minden ember szíve. 8 Megriadnak, kínos fájdalmak fogják el őket, gyötrődnek, mint a szülő nő. Riadtan néznek egymásra, és arcuk lángban ég. 9 Jön már az Úr napja kegyetlenül, féktelen, izzó haraggal. Pusztává teszi a földet, kipusztítja róla a vétkeseket. 10 Az ég csillagai és csillagzatai nem ragyogtatják világosságukat. Sötét lesz a fölkelő nap, nem fénylik a hold világa. 11 Megbüntetem a világ gonoszságát, a bűnösök bűnét. Véget vetek a kevélyek gőgjének, az erőszakosok gőgösségét megalázom. 12 Ritkábbá teszem a halandót a színaranynál, és az embert Ófír aranyánál. 13 Ezért megrendítem az eget, és megindul helyéből a föld a Seregek Urának féktelen haragja miatt, izzó haragja napján. 14 Akkor majd, mint az űzött gazellák, mint juhok, amelyeket nem lehet összeterelni, mindenki a maga népe felé indul, mindenki a maga országába fut

2014. aug. 19. 17:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es

Erre nem gondolhatott, mivel sok ezer éve tudja, hogy az ember szabad akarattal lett teremtve, és azt szabadon(de felelőséggel), úgy használhatja egyenlőre, ahogyan akarja.

Ezt tükrözi a világ állapota, helyzete.

2014. aug. 20. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
isten
2014. aug. 29. 20:10
 16/16 Pendulum92 ***** válasza:
Én úgy hiszem, hogy csak is az ember oldhatja meg, de a benne lévő Istent újra megtalálva.
2014. szept. 2. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!