Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten segít mindig ha imádkozu...

Isten segít mindig ha imádkozunk? Volt az életetekben olyan helyzet, ami reménytelennek tünt, és ima hatására megmenekültetek a bajtól? Vagy épp a magánytól?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze lehet hogy nem épp akkor, vagy nem épp úgy válaszol, ahogy mi szeretnénk. De ha hittel és kitartóan fordulunk hozzá, akkor segít.
2014. aug. 15. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem kétszer segített nagyon fontos helyzetben. Egyszer a bűntudatomon segített, (lehetőséget adott, hogy helyrehozzam azt, amit elrontottam) máskor az egészségemmel kapcsolatban.

Úgy gondolom, Isten akkor segít, ha teljesen őszintén, szívből fakadóan imádkozunk hozzá.

2014. aug. 15. 17:24
 13/16 anonim válasza:

Igen..az egyik ismerosom nagymamaja tavaly nyaron nagyon beteg lett (71 eves) es az orvosok felajanlottak 2 mutesi modszert de mind a kettore azt mondtak h bele fog halni ezert megkert minket hogy imadkozzunk erte hogy jo dontest hozzan a nagymamaja es lass csodat a nagymamaja ma is el es egeszseges

nem mindegy hogy imadkozol az imadat hittel kell elmondanod

hinned kell abbam hogy az Isten segiteni fog rajtad vagy rajta.

2014. aug. 17. 14:09
 14/16 anonim válasza:
100%
az Isten mindent okkal csinal ha imadkozol valakiert es megid meghal az azert van mert jobb helyre kerult. gondolj bele mennyi rossz dolog van ebben a vilagban es o az az ember aki meghalt most megkapta a neki jaro orok eletet. ne csak magadra gondolj hogy mennyire hianyzik hanem arra is hogy most milyen jo helyen van
2014. aug. 17. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tudom, hogy higgyek-e benne. Én tiszta szívemből kérem, hogy múljon el az alvásproblémám (6 éves korom óta van és még mindig "csak" 26 vagyok). Néha nem bírom, hogy míg mások alhatnak én nem... Én csak nézek, álmos vagyok, mint állat mégsem megy az alvás. Feledékenységemről ne is beszéljünk...

És nem és NEM ÉS NEM!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

Pedig evvel bizonyosságot nyerne 100%-ban a létezése és soha többé nem kérdőjelezném meg a létezését.

26/N

2014. aug. 19. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok!

Ne is mondjátok a segíts magadon szöveget. Nem tudtok olyat írni amit ne próbáltam volna már.

2014. aug. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!