Isten segít mindig ha imádkozunk? Volt az életetekben olyan helyzet, ami reménytelennek tünt, és ima hatására megmenekültetek a bajtól? Vagy épp a magánytól?
Igen, nekem kétszer segített nagyon fontos helyzetben. Egyszer a bűntudatomon segített, (lehetőséget adott, hogy helyrehozzam azt, amit elrontottam) máskor az egészségemmel kapcsolatban.
Úgy gondolom, Isten akkor segít, ha teljesen őszintén, szívből fakadóan imádkozunk hozzá.
Igen..az egyik ismerosom nagymamaja tavaly nyaron nagyon beteg lett (71 eves) es az orvosok felajanlottak 2 mutesi modszert de mind a kettore azt mondtak h bele fog halni ezert megkert minket hogy imadkozzunk erte hogy jo dontest hozzan a nagymamaja es lass csodat a nagymamaja ma is el es egeszseges
nem mindegy hogy imadkozol az imadat hittel kell elmondanod
hinned kell abbam hogy az Isten segiteni fog rajtad vagy rajta.
Én nem tudom, hogy higgyek-e benne. Én tiszta szívemből kérem, hogy múljon el az alvásproblémám (6 éves korom óta van és még mindig "csak" 26 vagyok). Néha nem bírom, hogy míg mások alhatnak én nem... Én csak nézek, álmos vagyok, mint állat mégsem megy az alvás. Feledékenységemről ne is beszéljünk...
És nem és NEM ÉS NEM!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(
Pedig evvel bizonyosságot nyerne 100%-ban a létezése és soha többé nem kérdőjelezném meg a létezését.
26/N
15-ös vagyok!
Ne is mondjátok a segíts magadon szöveget. Nem tudtok olyat írni amit ne próbáltam volna már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!