Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok elmenni misére?

Figyelt kérdés
Ma indulok egy egyetemi csoporttal Görögországba 10 napra, és rájöttem, hogy nem csak két vasárnapon, hanem Nagyboldogasszony ünnepén sem tudok elmenni misére, mivel a településen, ahova megyünk, nincs római katolikus templom. Mit tehetek ilyenkor?

2014. aug. 9. 06:09
1 2
 11/13 eric_one ***** válasza:

Tegyél úgy mintha mise történt volna....

Apcsel 7,48-49

"De ama Magasságos nem kézzel csinált templomokban lakik, mint a próféta mondja:

A menny nékem ülőszékem, a föld pedig az én lábaimnak zsámolya; micsoda házat építhettek nékem? azt mondja az Úr, vagy melyik az én nyugodalmamnak helye?"

2014. aug. 9. 21:16
 12/13 yakumo18 válasza:

Tutira nem érdekelne :D

Nem attól leszel jó keresztény hogy ott ülsz minden vasárnap!

Sokan csak a hipokrita mivoltuk miatt jelennek meg..

2014. aug. 10. 01:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Írod, a görög liturgia számodra idegen világ. Az ünnepek is akkor vannak, mint a katolikusoknál. Elmehetsz egy orthodox templomba. Az is érvényes mise, csak nem áldozhatsz. Biztos megszereted a görög liturgiát. Nagyon bensőséges a Nagyboldogasszony ünnepe.
2014. aug. 10. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!