Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha szeretnék vasárnap elmenni...

Ha szeretnék vasárnap elmenni valamilyen misére Budapesten egy templomba, akkor fizetnem kell érte?

Figyelt kérdés
Úgy értem, elmehetek ingyen is, vagy van valami belépő vagy hogy működik?

2013. aug. 15. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A misén való részvételért nem kell fizetned. Ingyen lehetsz ott. Ha perselyeznek, akkor lehet dobni adományt az egyház részére, de nem kötelező adni.
2013. aug. 15. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fizetni semmit. A különböző felekezeteknek más és más az Istentisztelete, de mindnél ingyen van.
2013. aug. 15. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Most vasárnap ill. 20-án semmiképpen ne menj.
2013. aug. 15. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fizetni. Ahogy többen is írták, mise közepe-fele jön majd egy perselyező emberke, oda lehet dobni kis aprót, de nem kötelező. és nyugodtan menj el vasárnap, vagy 20-án is, nem is értem, hogy miért ne mehetnél? (3. válaszoló szerint)
2013. aug. 15. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallásos, csak érdekel a téma. Ateistának tekintem magam, de mindig is érdekeltek a vallások.

Köszi a segítséget :)

2013. aug. 16. 03:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Két kigyúrt izomagyú áll az ajtóban, náluk kell jegyet venni. Mise közben körbejár a mozisnéni, ellenőrzi, hogy mindenkinek megvan-e.
2013. aug. 30. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!