Ha szeretnék vasárnap elmenni valamilyen misére Budapesten egy templomba, akkor fizetnem kell érte?
Figyelt kérdés
Úgy értem, elmehetek ingyen is, vagy van valami belépő vagy hogy működik?2013. aug. 15. 15:41
1/6 anonim válasza:
A misén való részvételért nem kell fizetned. Ingyen lehetsz ott. Ha perselyeznek, akkor lehet dobni adományt az egyház részére, de nem kötelező adni.
2/6 anonim válasza:
Nem kell fizetni semmit. A különböző felekezeteknek más és más az Istentisztelete, de mindnél ingyen van.
3/6 anonim válasza:
Most vasárnap ill. 20-án semmiképpen ne menj.
4/6 anonim válasza:
Nem kell fizetni. Ahogy többen is írták, mise közepe-fele jön majd egy perselyező emberke, oda lehet dobni kis aprót, de nem kötelező. és nyugodtan menj el vasárnap, vagy 20-án is, nem is értem, hogy miért ne mehetnél? (3. válaszoló szerint)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos, csak érdekel a téma. Ateistának tekintem magam, de mindig is érdekeltek a vallások.
Köszi a segítséget :)
2013. aug. 16. 03:00
6/6 anonim válasza:
Két kigyúrt izomagyú áll az ajtóban, náluk kell jegyet venni. Mise közben körbejár a mozisnéni, ellenőrzi, hogy mindenkinek megvan-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!