Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy segíthessek?
Szia!
Nálam hasonló a helyzet.
Csak én kaptam egy megjegyzést is, aminek kb. az a lényege, hogy amíg nincs szükség önkéntességemre (tehát olyan formában, hogy elmegyek valahova és segítek), addig is adományozhatok pénzt.
Persze megértem, hogy kell az anyagi háttér.
DE(!) azt nem hiszem el, hogy ennyire ne volna szükség konkrét segítségre sem.
Viszont így ne siránkozzanak, hogy jaj, a már dolgozó önkénteseknek milyen nehéz.
Szerintem rosszul van megszervezve, az a baj.
Szia! Akkor valószínüleg nem azért történt ez így, mert valami retardáltnak, vagy szociopatának néztek, ha mással is így van. :D
Bár ez semmit nem bizonyít... ;)
De legalább már ketten vagyunk.
Egy ismerős plébános is kb ezen szervezetek önkéntes részének szervezetlenségét jelölte meg valószínüsíthető okaként e dolognak nagyjából, illetve azt, hogy körülbelül állandó önkéntes állománnyal dolgoznak...
Azt nem értem -többek közt-, hogy ugyanakkor (miért) promózzák kvázi hogy jelentkezz önkéntesnek...?
Szia!
Nekem van élő kapcsolatom a Máltaiakkal, megkérdezem és jelentkezem...
Üdv. Péter
Sziasztok!
Sajnos nem lettem sokkal okosabb, ezt a választ kaptam:
"mi sem egyszerűbb, el kell mennie az I. ker. Bem rkp 28-ban található Málta központjába, és ott a portásnak mondani, hogy önkénteskedni szeretne és a portás elkíséri oda ahol pontos infókat kaphat. Ha 1-2 héttel ezelőtt jött volna a kérdés, akkor e-mail címét is tudtam volna adni a pontos személynek, aki ezzel is foglalkozik, de hétfőtől már nem Budapesten dolgozik hanem vidéken, szal ez van,
remélem, valóban segítség volt"
Üdv. Péter
Én köszönöm szépen Péter segítségét!
Ez a szervezet "szervezettségre" mutat. :/
1.
Péter, Péter, Péter!
A szabályzat 3/d pontja így szól:
Tilos személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is;
Engem letiltattál, mert privát üzenetedet elhelyeztem a kérdésemnél. Ugye nem akarod, hogy letiltassalak???
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!