A pénz sátán műve? Vajon lesz pénz a paradicsomban?
Kedves kérdező!
20:14-es vagyok. Vitáznék veled picit, mert Ádám nem tehet semmiről, mivel nem tudhatta hogy mi jár Éva gondolataiban.
Éva beszélgetett a sátánnal MAGÁBAN!
Figyelj csak: (1Móz 3,1-tól)
"A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek?
És monda az asszony a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk;
És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;
És monda az Úr Isten az asszonynak: Mit cselekedtél? Az asszony pedig monda: A kígyó ámított el engem, úgy evém.És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy" (Móz 3,14-ig)
Ezek lelki folyamatok és gondolatok voltak Éva fejében a gonosz álltal, Ádám erről semmit sem tudott és így nem tehet semmiről!
Úgy ahogy nekünk is vannak kibe-milyen SAJÁT! gondolatok.
Ezt rosszul tudod. Éva csak egy eszköz volt arra, hogy megjelenjen a bűn a világba, mert így kellett lennie. Ahogy Jézus is eszköz volt arra, hogy az igazat mondja, az igazat szólja és hírdesse. Az ige köztünk lakozott. És a Biblia megtestesítője Jézus! A -----Híd---- Isten és ember között. A gonosznak pedig Éva volt a híd...
Csak megjegyezném,hogy gyakori tapasztalásom,egyesek
belinkelnek 20 oldalnyi szöveget,aminek szerintem a negyedét
sem fogják fel,és ezzel már mindenre találtak ellenérvet.
Ez rosszabb,mintha nagy vitatkozás lenne,szerintem.Agymosott
balf@szok.Ennyi maszlagtól már én is bekattantam volna.
Gyógyuljatok meg!Egy jóakaró ateista.
-Jó napot!Kérek 25dkg emberi szem által még soha nem látott kincset! -Tessék,9999 eÚr lesz. -MENNYI????????Az nagyon drága! -Ez kérem minőség.Ezt sem a moly,sem a rozsda nem emészti meg! -Nem lehetne hittel be?
:D
...széledjetek széjjel....megjöttek az ápolók....
..kedves kérdező, mi a franc volt ezzel a hihetetlen ötletes kérdéssel a szándékod, ha mindenre megvan a saját bejáratú válaszod...ha magaddal társalogsz, ehhez minek neked a net?...(egyébként a pénzt a perzsák találták ki, nem a mesehős sátán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!