Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pénz sátán műve? Vajon lesz...

A pénz sátán műve? Vajon lesz pénz a paradicsomban?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A pénzel semmi baj nincs. A baj az emberek szívével van, és a pénzhez való viszonyukkal. A pénz remek szolga, de borzasztó úr. Ha a pénzed szolgál téged, és te azzal szolgálsz másokat, akkor minden rendben. De ha a pénz uralkodik feletted, az már baj. A Biblia szerint minden rossz kezdete a pénznek szerelme. Ez nem jelenti azt, gazdagnak lenni bűn, de szerelmesnek lenni a pénzbe, imádni azt, leborulni előtte, és bármi áron megszerezni, már a bűn kategóriája, és a következménye jól látható a világban. Nem kell sokat kutatnod, hogy találj ilyen embert, és akkor azt is láthatod hová vezet. Hogy mi lesz a menyben arról a Biblia ennyit mond: Amit szem nem látott, fűl nem hallott, embernek szíve meg sem gondolt, azt készítette Isten az Őt szeretőknek. Egy másik helyen azt mondja: a menyben aranyból lesznek az utak, tehát ha minden vagyonod aranyba fektetnéd és engedélyt kapnál arra, hogy magaddal vidd a menybe, akkor is csak egy marék aszfalt lenne a kezedben.
2010. jan. 12. 09:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

20:14-es vagyok. Vitáznék veled picit, mert Ádám nem tehet semmiről, mivel nem tudhatta hogy mi jár Éva gondolataiban.

Éva beszélgetett a sátánnal MAGÁBAN!

Figyelj csak: (1Móz 3,1-tól)

"A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek?

És monda az asszony a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk;

És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;

És monda az Úr Isten az asszonynak: Mit cselekedtél? Az asszony pedig monda: A kígyó ámított el engem, úgy evém.És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy" (Móz 3,14-ig)

Ezek lelki folyamatok és gondolatok voltak Éva fejében a gonosz álltal, Ádám erről semmit sem tudott és így nem tehet semmiről!

Úgy ahogy nekünk is vannak kibe-milyen SAJÁT! gondolatok.

Ezt rosszul tudod. Éva csak egy eszköz volt arra, hogy megjelenjen a bűn a világba, mert így kellett lennie. Ahogy Jézus is eszköz volt arra, hogy az igazat mondja, az igazat szólja és hírdesse. Az ige köztünk lakozott. És a Biblia megtestesítője Jézus! A -----Híd---- Isten és ember között. A gonosznak pedig Éva volt a híd...

2010. jan. 12. 12:59
 23/26 anonim ***** válasza:
És valaki miért az Őrtorony társulattal akar mindent megmagyarázni? A Bibliával kell dolgokat alátámasztani az Őrtorony és házalós Jehova tanúi miért nem azt a tanítást viszik amit valóban kellene? a Bibliát? De hasonló iszonyat hosszú szöveget majdnem mindenhol látok a hit kérdései között. Nem gondolja hogy senki nem fog ilyen hosszú szöveget elolvasni???
2010. jan. 12. 13:05
 24/26 Zenon ***** válasza:

Csak megjegyezném,hogy gyakori tapasztalásom,egyesek

belinkelnek 20 oldalnyi szöveget,aminek szerintem a negyedét

sem fogják fel,és ezzel már mindenre találtak ellenérvet.

Ez rosszabb,mintha nagy vitatkozás lenne,szerintem.Agymosott

balf@szok.Ennyi maszlagtól már én is bekattantam volna.

Gyógyuljatok meg!Egy jóakaró ateista.

2010. jan. 12. 21:15
 25/26 anonim ***** válasza:

-Jó napot!Kérek 25dkg emberi szem által még soha nem látott kincset! -Tessék,9999 eÚr lesz. -MENNYI????????Az nagyon drága! -Ez kérem minőség.Ezt sem a moly,sem a rozsda nem emészti meg! -Nem lehetne hittel be?

:D

2010. jan. 15. 11:47
 26/26 anonim ***** válasza:

...széledjetek széjjel....megjöttek az ápolók....

..kedves kérdező, mi a franc volt ezzel a hihetetlen ötletes kérdéssel a szándékod, ha mindenre megvan a saját bejáratú válaszod...ha magaddal társalogsz, ehhez minek neked a net?...(egyébként a pénzt a perzsák találták ki, nem a mesehős sátán)

2010. jan. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!