Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő vagyok, ha eljött a...

Zenon kérdése:

Hívő vagyok, ha eljött a Megváltó, és már látom a fényt?

2010. jan. 10. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nézzétek már meg a linket a kérdés alatt! :D

a második voltam.

2010. jan. 12. 09:30
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok!

Valaki kedvesen engem azonosított Árpival (lásd "Csak engem idegesít Péter?" topic). És lám felbukkant önálló kérdésként is.

Azért kedves kérdező, és kedves jól szórakozó hozzászólók, ti nem szégyenlitek magatokat? Mert szerintem elég szégyenletes szegény szerencsétlen hajléktalan, és teljességgel zavarodott és beszámíthatatlan embert gúny tárgyává tenni! Még ha jót nevettetek is a videó láttán, nem gondoljátok, hogy erkölcsileg mennyire alacsony szinvonal az, amit ti itt reklámoztok? Bármelyik hozzátartozótok, ismerősötök kerülhet ilyen helyzetbe, hogy "elissza az agyát" és egy emberi roncsként éli meg a hétköznapjait, kitaszítva ebből a társadalomból, akár mert széthullott az élete, akár csak mert szimplán bekattan. Akkor is így fogtok nevetni majd, ha tehetetlenül nézitek végig valakinek a meggyalázását? Hova jutottunk?

Gondolkodjatok el azért ezen...

Köszönettel: Péter

2010. jan. 20. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:
lol videó
2010. jan. 20. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Eddig még nem kaptál érdemi választ. És tényleg vársz?
2010. jan. 21. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Látom az alagút végén a fényt.

De miért dudál? :D

2010. jan. 21. 14:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Tisztelt Péter!

Nos,ez egy beugratós kérdés volt,ami egyetlen módon definiálható:olcsó poén!Nem kell lelkizni egy poénvideón.Neked nem tetszik,holott nem azok teszik gúny tárgyává ezt az öreg iszákos embert,akik nézik,hanem ő maga csinál hülyét magából,mert rettentő komikusak a megnyilvánulásai,a ,,szerénysége",az egyénisége.Nincs ebben semmi szégyellnivaló.Ha megfigyeled a videót,ő maga is elneveti magát a hülyeségein,nem is egyszer.Szóval ő is nevet,nem kinevetjük őt.Nevetni azon,ami nevetséges szerintem nem helytelen.Azért linkeltem be sok helyre ezt az embert,mert szerettem volna ezzel a humorvideóval meglepni azokat,akik túl komolyan veszik a dolgokat,szóval a hívőket.Ártalmatlan vicc az egész,ha te látsz benne rosszindulatot,ne haragudj,de csak sajnálni tudlak.Én jót nevettem a válaszokon,és azon is,milyen soká esett le,hogy kamu az egész.Elnézést még egyszer mindenkitől! :))

2010. jan. 21. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Keresztyén vagyok, és nagyon szeretem a vicces dolgokat. Egy másik topikban valaki be tett egy linket, ahol egy amerikai fószer dumál, tényleg poén végig, és nincs is addig baj, amíg tudjuk, ez csak vicc. 43 éves vagyok, a legnagyobb fiam 18, a középső 17, a lányom 14 éves, külön ki kell hangsúlyoznom, ha valamit komolyan akarok mondani, mert különben poénra veszik, és hála Istenek ritkán kell felmennem az apai emelvényre. De ha üdvösséget, örök életet feszegető kérdés van fent, nem tudunk viccelődni, az nagyon komoly dolog.

A Jézusba vetet hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.

2010. jan. 21. 19:34
 18/18 A kérdező kommentje:

Világos,korrekt amit írtál.Én jóval fiatalabb vagyok mint te,úgyhogy nem akartalak sérteni ezzel.Nem ez volt a szándékom.Talán csak én érzem úgy,hogy túl komolyan veszik a hívők azt,amiben hisznek.Azért van,mert én nem hiszek?Vagy azért,mert amiben hisznek,az túl komoly ahhoz,hogy én higgyek abban,hogy komoly?Szerintem az utóbbi.

:(

2010. jan. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!