Mit gondoltok Ferenc Pápáról amiért támogatja a verichip akciót?
Oké, azt mondod, hogy a chip a fenevad bélyege. De meséld már el, hogy mi ennek a chipnek a száma, és a neve? Ugyanis a számát és a nevét is lehet hordani, nemcsak a chipet.
17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
Na ez, Tesó, ez hogyan jön ki?
És még valami.
Tételezzük fel: A hatalom kötelezővé tenné, hogy beültessék. Ezért Jézus megítél, ha beültetem. Pedig a hatalom tette kötelezővé.
Róma13
1. Minden lélek engedelmeskedjék a felső hatalmasságoknak; mert nincsen hatalmasság, hanem csak Istentől: és a mely hatalmasságok vannak, az Istentől rendeltettek.
2. Azért, a ki ellene támad a hatalmasságnak, az Isten rendelésének támad ellene; a kik pedig ellene támadnak, önmagoknak ítéletet szereznek.
De ettől függetlenül nagyon kíváncsian várom Kérdező a válaszod, hogy mi a chip száma és neve, amit a chip helyett is felvehetünk a jobb kezünkre vagy a homlokunkra.
Egy hitetlennel nem fog senki értelmes leállni vitatkozni.
Van egy bibliai próféciánk, ami így szól:
6.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
Ezt a szöveget erről a csipről most találtam, de rengeteg van, akinek van esze, az rátalál: „Ez az első emberbe ültethető mikrochip, ami többszörös biztonsági, pénzügyi és egészségügyi felhasználási lehetőséggel rendelkezik.”
Nem fog mindenki engedelmeskedni, a hívők nem fogják felvenni a bélyeget:
11. És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.
12. Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt a kik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!
Tűrni kell majd. Valószínűleg éhezés is lesz a hívők között, hisz ha ettől fog függeni a pénzügy, akkor nekik nagyon nehéz lesz.
A 666-ot pedig senki sem tudja mit jelent, csak találgatások vannak. Úgyhogy fejezd be a kérdező piszkálást, jobb lett volna, ha meg sem szólalsz.
Utolsó!
Egy: nem vagyok hitetlen
Kettő: Nem válaszoltál a kérdésemre, csak a prófécia egy részét beültetted egy aktuális hírbe, de a prófécia több eleme nem illik bele. Tehát mi is a chip neve és száma, melyet szintén hordhatunk a homlokunkon vagy a jobb kezünkön? Értelmezni is megpróbálsz, vagy csak pánikot szeretsz kelteni, és ontani a sületlenségeiteket?
Kedves 13 14-es válaszoló!
Itt a válasz:
Jelenések 13:16 Azt is teszi MINDENKIVEL, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
Vagyis a bélyeg mindenkinek kötelező lesz, csupán a következő versben a pénzmozgásoknál írja, hogy csak az adhat-vehet akin rajta van a bélyeg, vagy a fenevad neve, vagy a nevének a száma. Azt meg nem tudni még, hogy mit jelentenek a fenevad neve és a nevének a száma, de annyit már tudunk, hogy a rádiófrekvenciás lítiumos chipeknek meghatározták már, hogy az emberi testben a jobb kézfejen, vagy a homlok hajas fejbőrének a határán van a legoptimálisabb helye.
„Ezt a szöveget erről a csipről most találtam, de rengeteg van, akinek van esze, az rátalál”
Ahhoz nem kell ész, hogy beírd a google-ba, hogy ’chip fenevad bélyege’, ahhoz, hogy tudd, mi az a fenevad száma viszont Isten által adott értelem kell.
„Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat”
Kérdező!
Viszont a prófécia nem azt mondja, hogy csak a bélyeget lehet a jobb kézre vagy a homlokra tenni, hanem a fenevad nevét vagy a nevének számát is, tehát ebben az esetben a chip nélkül. Segítek a pontosabb megértéshez. A jobb kéz a cselekedet, a homlok az értelem. A fenevad a hét dombon ül, és sokkal szerteágazóbb titulusai vannak, mint egy vacak chip.
Írd be a keresőjébe, hogy fenevad, és olvasd el sorban a találatokat. Miután elolvastad, gondolj a chipre. Nevetséges.
NA jól van kezdjük az elejéről: Mit gondoltok Ferenc Pápáról amiért támogatja a verichip akciót? én ezt kérdeztem nem pedig azt, hogy a verichip a fenevad bélyege?
Még egy ilyen választ nem akarok látni ahol az embert lebeszélik én csak egy ilyen típusú válaszra vártam: Szerintem nagyon jól teszi örülök neki vagy szerintem rossz amit csinál az emberek nem szeretnék a chippelést ő pedig még nem is hátráltatja D: Köszönöm.
Teljesen közömbös vagyok az iránt, hogy a pápa támogatja-e vagy sem, mivel a chipnek semmi köze a fenevad bélyegéhez, így a támogatása nem oszt vagy szoroz. Viszont maga a chip viselését nem teszik kötelezővé szerintem, mivel a mai napig nem kötelező a bankkártya használata, vagy a kézpénz használata. Sőt, a személyi igazolvány használata sem kötelező, olyan szinten legalábbis nem, hogy senkit nem ölnek meg a hiánya miatt, legfeljebb egy újlenyomat vétel és egy jegyzőkönyv erejéig bevisznek. Az más kérdés, hogy anyagilag elég nehézkes nélküle, de nem veszik a fejedet le.
A chip viselését nem támogatom, mert maga a tudat nem tetszik, hogy a bőröm alá tesznek egy idegen anyagot. Az azonosításom most is lehetséges és a fizetési lehetőségem most is adott a bankkártyám lévén. Persze most lehet azon vacilálni, hogy a szemüveg is kiborggá tesz-e vagy sem, de ez más kérdés.
Így jó lesz a válasz, kedves moderátornak hívő Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!