A Vatikánban szerdánként (pl holnap is) tart a pápa misét? Milyen szabályok vannak öltözködés terén? A múzeumba érdemes elmennem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 17:09
1/5 anonim válasza:
fedett váll, normális ruha.
A Pápa délben az Úr angyalát imádkozza,a téren hallgathatod, misét nem
- reggel van vagy 20 mise, különféle nyelveken a mellékoltároknál:)
A múzeum nagyon gazdag! Rafaello termet, Michelangelo Sixtusi kápolnáját ne hagyd ki -nagy a sor, de elég gyorsan halad
2/5 A kérdező kommentje:
A dél az konkrétan hány óra?? 12? Csak mert dolgozom is és össze kellene hangolnom a kettőt.
2014. júl. 23. 08:49
3/5 anonim válasza:
javítok: az Úr angyala ima csak vasárnap van, pont 12 órától! rengetegen vannak a téren, Ő az erkélyen és kivetítőn. Szerdánként úgy tudom audiencia van- az szintén a téren, de nem tudom hánykor - a szállásodon tájékozódhatsz, ott biztos tudják. A kupolába érdemes felmenni (Michelangelo terve) nagyon szép a kilátás. a múzeu is nagyon sok szépet ad, a kertje is érdekes. Meddig maradsz arrafelé? Mert az egyik legnagyobb élmény Rómában a San Clemente 3 szintes bazilika, Mitrász szentéllyel és fent gyönyörű mozaikkal a szentélynél. (Via Labicana, 95 déltől 3(?)-ig zárva) [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az infókat! Végül elmentem szerdán de sajnos pont lemardok róla, mert a pápa szabadságon van júliusban és augusztusban. Mindenképpen meglátogatom a helyeket, amiket ajánlottál! Itt leszek egészen augusztus végéig mert diákmunkán vagyok a kolosszeumnál. :)
2014. júl. 27. 14:56
5/5 anonim válasza:
Ó, de jó Neked! Római vakáció! Csodás város, szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!