Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztėnyeķ!...

Keresztėnyeķ! Nektek volt már keresztėny állmotok? Le irnátok?

Figyelt kérdés

#vallás #Biblia #Jézus #keresztėnyek
2014. júl. 20. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Franciául alig írnak ilyesmiről, vagy tesznek fel videót, angolul viszont rengeteg van....

http://www.youtube.com/watch?v=hh99-LepOUE

Dini, indonésienne musulmane devient chrétienne le soir où Jésus lui apparaît dans une vision

2014. júl. 20. 22:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ràd dühös,miert lennėk??1 kereszteny sem ėl bün mentes ėletet,mundenkinek vannak hibài!!ės azt hiszem pont 1 ilyen kerdesnel nem illö veszekedni!! Ėn csak annyit kerten higy ha valaki àlmodott kereszteny àlmokat azt leirnàtok!!ennyi volt a kerdesem..... nen tudtam hogy te ezt àlmodtad!!!! Elgondolkoztato volt.. de inkabb megbotranykoztato,na de viszont nem is itelkezhetek ez felol

..inkabb a 2 hozza szolasod volt,ugy mond nem tetszö mintha utalnad a keresztenyseget es nem minkeg mint ember hanem aki benunk el!!Hisz igt nem prėdikàlunk egyikünk sem,senki nem irja hogy terjetek meg stb.... csak csupan egy kerdes volt!! De viszont ilyen kommi mellett,amit urtàl. Neved alapjan lattam tobb helyen is komiztal,valahol ismered te a bibliat ės ėrdekel is tėged a keresztėny ėlet,de mi miatt topporogsz??ha megkerdezhetem...nem muszaly valaszolnod... csak egy kerdes.volt....

2014. júl. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!