Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a templomba bugyi nélkül...

Ha a templomba bugyi nélkül mentem, az bűn? 20/L

Figyelt kérdés
Szoknya volt rajtam, nem látszott hogy nincs rajtam bugyi. Ez bűn szerintetek? (katolikus vagyok)
2014. júl. 19. 18:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
10. tudod mi az undorító hogy mások felett ítélkezel és rosszat kívánsz. Béke veled.
2014. júl. 19. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Bűn igen,Istent ez nagyon érdekli ám:)

Képzeld el,hogy mindenki nemi szervét látja,aki egy misén bent van,ha van rajta bugyi,alsógatya,ha nincs.Szerinted megbotránkozna ilyenen,vagy mi?

2014. júl. 19. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
A középkorban sok helyen nem viseltek bugyit egyáltalán, templomba is úgy jártak. Úgyhogy nem követtél el bűnt.
2014. júl. 19. 21:42
 14/20 openyoureye ***** válasza:
59%

"Undorító és közönséges. Nem sok agyad lehet. Remélem elkaptál valami viszkető ganét, mert megérdemelnéd.

"

- Egy ujabb gyonyoru kereszteny megnyilvanulas. Csak gratulalni tudok hozza.

2014. júl. 20. 02:23
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

"Undorító és közönséges. Nem sok agyad lehet. Remélem elkaptál valami viszkető ganét, mert megérdemelnéd."

Igen, a kedves válaszoló nagyon büszke lehet magára, nyilvánvalóan ő itt a legnagyobb keresztény mindenki között (bocsánat, "keresztyén" :D), és ezért gondoskodik a rendről és fegyelemből. Így kell Istennek tetsző életet élni. És ha tele van gyűlölködéssel, előítélettel és rossz kívánsággal? Hát nem baj, a lényeg a REND és FEGYELEM! :)

2014. júl. 20. 07:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Régen a falusiak és a cigányok sem viseltek alsóneműt. Templomba is hosszú szoknyába jártak, alatta több alsó szoknya volt. Fel kell készülni, hogy baleset érhet, rosszul lehetsz, elvihet a mentő. Ott fogsz feküdni csupasz fenékkel. Ezért kellene bugyit viselni.
2014. júl. 20. 16:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Gondolom,más se látta,hogy nincs rajtad.Hosszabb szoknya volt?Harisnyát húztál?

Szerintem nem bűn.

2014. júl. 24. 15:47
 18/20 anonim válasza:
Rajtad kívül senki nem látta így nem gondolnám hogy bűn lenne.
2014. szept. 13. 01:44
 19/20 anonim válasza:
Szívesen megismernélek
2014. szept. 27. 18:37
 20/20 anonim válasza:
Isten bácsi valszeg nagyon erdekled... Mint ahogy ez ehező vagy szegény de JO emberek... Ha isten kegyes es mindent megbocsájt, szeret ahogy vagy akkor mi a halálért kell félni tőle? Valaki magyarázza már el azt a kereszteny baromsagot pls -_-"
2015. máj. 23. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!