A 7-es busz vonalán melyik templomba "érdemes" menni?
Vagy szombat esti vagy vasárnap reggel 11 utáni misék érdekelnének (estiek is), előtte nem tudok felkelni..
A Bosnyák téren voltam egy misén pár hete szombaton, nagyon unalmasan-halkan prédikált a pap...
Illetve a volt Domonkos templomban voltam ma 6-os misén, sajnos azt is unalmasnak éreztem és vontatottan mondta a pap a liturgikus szövegeket, szintén nulla retorikai képességekkel megáldva...
Köszönöm!
Láttam egy templomot a neve "RÓZSAFÜZÉR KIRÁLYNÉJA PLÉBÁNIATEMPLOM" Thököly út és a Cházár András utca kereszteződésében van.
Meg van ott egy pünkösdi Agapé gyülekezet is szintén a Thököly úton.
1.# Köszi
3.# Igen, az a volt domonkos templom :) de azért köszönöm neked is.
Ferenciek téri templom. A gyengétől a fenomenálisig mindenféle "minőségű" prédikációt hallhatsz.
Keleti pu. mellett, Rózsák tere: római ill. görög katolikus templom is van. Prédikáció élvezetes mindkettőben, a görög annyiból jobb, hogy az is katolikus, csak a görög rítusú, és nagyon erősen hat az érzelmekre, egy római miséhez képest egy mesevilág, és mindig két szín alatt áldozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!