Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miket tett az életetekbe...

Isten miket tett az életetekben? Bizonyságokat várok.

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 17:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Parapszichológia kérdése az egész igazából. Ha bebeszéled magadnak hogy ez meg az fog történni, akkor meg is fog történni. Ez mögé bújtathat az ember mindent.(allah, isten, jézus, stb)
2014. júl. 18. 14:44
 12/30 A kérdező kommentje:

Az első hozzászóló válaszolt a kérdésre.

A többieknek: Keresztények válaszát vártam, nem lézengő,vándorló,kószáló,hitetlen hozzászólok idétlen butaságait. Hol van ilyenkor Péter ?

és más hozzászóló például a tanúk ?

Vagy nekik nincsen ilyen ?

2014. júl. 18. 16:50
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mi az idétlen butaság? Erre a kérdésre normális választ várni...
2014. júl. 18. 17:38
 14/30 anonim ***** válasza:

#kérdező

1) Az első válaszadó csak TROLLKODOTT ha nem lett volna nyilvánvaló

2) Ez az INTERNET. Ha szektáskodni akarsz az itt nem fog működni

3) A többiek tökéletesen válaszoltak

4) Ha nem tudsz rendesen feltenni egy kérdést, ne lepődj meg a válaszokon

5) Mindegy hogy teszed fel a kérdést EZ ITT AZ INTERNET. Az idétlen butaság mint a tied is itt bizony így jár.

2014. júl. 18. 18:14
 15/30 anonim ***** válasza:

Üdvözlégy az interneten!

[link]

2014. júl. 18. 18:16
 16/30 anonim ***** válasza:
Engem például szeret.Süt rám a nap,néha a Hold is,mikor nem felhős.Szépek a virágok,a fák,a kövek,a mohák,a barlangok,a Larousse Enciklopédia,az Arany Bulla.Szeretnek uralkodóim és a jólétbe taszítanak,bármennyire ellenkezem.Tudom,hogy az afrikai éhezők csak viccelnek,a bolondját járatják velünk.......
2014. júl. 18. 18:18
 17/30 anonim ***** válasza:
Amikor életemben először tettem egy nagyobb összeget a templomi perselybe, a következő napon félrehívott a főnököm, és ugyanannyival emelte meg a havi fizetésemet nettóban.
2014. júl. 19. 19:33
 18/30 anonim válasza:
Felvettek az egyetemre, amiről mindenki azt mondta, hogy nekem az nem fog összejönni, sikerült kijutnom Franciaországba egy évre közel zéró nyelvtudással, pedig mindenki azt mondta, hogy az nem fog sikerülni. Megkaptam az állást, amiről álmodtam, Megtanultam úszni egész életen át tartó víziszony után. Megszabadított a kényszeres evéstől, dohányzástól, pánikbetegségtől,kaptam tőle csodás barátokat, párkapcsolatot, alapvetően egészséges vagyok, lélegezhetek, csodás ételeket és italokat ehetek minden nap, vannak ruháim, van fedél a fejem felett, gyönyörű helyen lakom albérletben, megajándékoz nehézségekkel és kudarcokkal, hogy tanuljak és fejlődjek, minden pillanatban velem van, vigyáz rám és szeret engem. Most ennyi jutott eszembe.
2014. júl. 20. 12:18
 19/30 anonim válasza:
Isten bekesseget es celt ad neked.Sokan vannak akik nem ertik a hit lenyeget. Ha nem agy kacsolatban Istennel nem tud segiteni mert a bunnel nem vallal kozosseget De ha csak egyettis lepsz fele kozeliteni fog es kezet nyujtVedd kezbe a bibliat es olvasd.Szemályes bizonyságom hogy kronikus betegsegbol gyogyultam meg.az orosok altal betegnek itelt gyerekem makk egeszseges. Kijottem az anyagi káoszbol. Ember lettem. Nemis olyan nehez mert isten megbocsassa a buneidet
2014. júl. 20. 15:08
 20/30 anonim ***** válasza:

Még jó hogy az elvégzett munkátoknak, kitartásotoknak semmi köze az eredményeitekhez.

Mármint pl. hogyan is tanulhattál volna meg úszni az úszótanár segítsége és a saját kiartásod, elszántságod nélkül.

B' csoda történt!

Ahogy a k' repülőgépek is CSODÁTÓL repülnek, hiszen nehezebbek a levegőnél lol! *sarcasm*

2014. júl. 20. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!