Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Forum, ahol hivokkel a vallasr...

Forum, ahol hivokkel a vallasrol lehet beszelgetni?

Figyelt kérdés
En meg csak most kezdtem el komolyan foglalkozni a vallassal.Jo lenne, ha irnatok egy par olyan forumcimet, ahol lehet olyan emberekkel beszelgetni, akik hisznek, es mar regebb ota gyakoroljak a vallast(nem hitgyulisekre vagy jehova tanuira gondolok, hanem konkretan reformatusokra vagy katolikusokra.)
2010. jan. 8. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Bajban vagyok, mert nem vallom magam reformátusnak, mivel még senki sem tudta definiálni, mit is jelent reformátusnak lenni. Azt tudom mit jelent keresztyénnek lenni, így én annak vallom magam. De 10 éve járok ugyan abba a református gyülekezetbe, és aktívan részt veszek a gyülekezeti életben. Azt tudnod kell a református egyházról, hogy népegyház, ez azt jelenti, hogy olyanok is a tagjaik lehetnek, akik csak névlegesen keresztyének, de élő hitük nincs. Jézus a jelenések könyvében mondja az egyik kisázsiai gyülekezetnek: Tudok cselekedeteidről, hogy az a neved hogy élsz, pedig halott vagy. Fórumot én sem tudok, de ha valakinek a válasza itt felkelti az érdeklődésedet, és szeretnél tőle privát kérdezni, ha az illető erre lehetőséget biztosít, megteheted, és tedd is meg bátran.
2010. jan. 8. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Katolikus fórum:

[link]

2010. jan. 9. 05:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A következő linken találsz érdekes embereket: igeforum.com

nyíthatsz témát, vagy becsatlakozhatsz bármelyikbe. Moderált fórum, vagyis csúnyíságok nem jelennek meg. Vagy írhatsz columba 81@gmail.com-nak, aki református, gyakorló hívő, és nem mellesleg csupa szív, és ész emberke. :o)

Sok sikert a kereséshez!

Isten áldjon!

I.

2010. jan. 9. 20:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek az otleteket:-)
2010. jan. 9. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ajánlottak neked egy emailt ahová írhatsz a cím heylesen:columba81@gmail.com :)) Szép napot írj neki bátran én is csak jót mondhatok róla:) Nekem is sokat segített:)

2010. jan. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!