Forum, ahol hivokkel a vallasrol lehet beszelgetni?
Figyelt kérdés
En meg csak most kezdtem el komolyan foglalkozni a vallassal.Jo lenne, ha irnatok egy par olyan forumcimet, ahol lehet olyan emberekkel beszelgetni, akik hisznek, es mar regebb ota gyakoroljak a vallast(nem hitgyulisekre vagy jehova tanuira gondolok, hanem konkretan reformatusokra vagy katolikusokra.)2010. jan. 8. 15:26
1/15 anonim válasza:
azért azt tudni kell, hogy egy felekezeten belül is többféle irány van, és ezek nem igazán tűrik meg a másikat a maguk fórumán
tehát ilyen v olyan irányba eleve befolyásolni fog, h milyen fórumra tévedsz
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor egeszen pontosan reformatusokkal szeretnek beszelgetni, a Bibliarol, annak ertelmezeserol, meg ilyesmi.
2010. jan. 8. 16:07
3/15 anonim válasza:
őket nem ismerem annyira, de szerintem köztük is vannak konzervatívabb és liberálisabb csoportok
lsd. 1 pont
4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsenek.Reformatusok es kesz.Nem hallottam meg olyat, hogy liberalis vagy konzervativ reformatus.
2010. jan. 8. 16:36
5/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent miert mondjatok, hogy "nem turik meg egymast a forumaikon"?Ez nem pont arrol szolna, hogy az emberek elfogadjak es meghallgatjak egymast?Illetve az egymas nyirbalasa nelkul megosztjak egymassal az allaspontjaikat?Ilyen helyre lennek kivancsi.
2010. jan. 8. 16:39
6/15 anonim válasza:
Ha református oldalt keresel akkor itt nézz körül
www.parokia.hu
7/15 anonim válasza:
S írhatsz nekem is református vagyok
8/15 anonim válasza:
Én azt gondolom, h az egyik legnagyobb "fórum" ez az oldal itt, persze ez kicsit elrugaszkodik az oldal eredeti lényegétől, mégis sokan fórumként használják, tehát ha vannak kéréseid, akkor itt van esély arra, h választ kapjál, persze le kell akkor szögezni, h a református álláspont érdekel első sorban.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek itt beszelgetni errol, mert annyi negativ hozzaszolas van, meg annyi mindenki belebeszel akinek fogalma sincs a dolgokrol, hogy inkabb olyan oldalon szeretnek beszelgetni, ahol csak olaynok vannak, akik hisznek.
2010. jan. 8. 18:10
10/15 anonim válasza:
Megnézted már a parókiát? Networkon is vna ilyen klub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!