Egy nőnek - férjezettnek - tilos a maszturbálás?
Ha mondjuk hónapokig hozzá sem ér a férje szexuális célzattal - kis puszi, csók, simogatás, érintés van, de szex semmi - és a feleség ki van éhezve, de megcsalni nem akarja a férjét, viszont már a falat kaparja egy darabka kolbászért...akkor mennyire bűn a masztizás?
Megy úgy általában, egy nő számára mennyire bűn?
Mit mond erről a Biblia a nőkre vonatkozólag?
Mit gondolnak erről vagy mit mondanak erről a különböző felekezetek (református, baptista, katolikus, JT - Jehova Tanúi - evangélikus, iszlám, stb...) ?
#30 csak arra kérlek, hogy ezzel butasággal mások mentális egészségét ne rombold!
A magadéval azt teszel amit akarsz.
Rendben. Megértettem mindkét oldalt.
A vallásos oldalt kérdezem: mit tegyen a nő - vagy a férfi - ha olyan szexhiánya van, ami már szó szerint fizikai tüneteket okoz? Pl. állandó ingerültség, görcsös fejfájás, dühkitörés ( Szerencsére nekem nem ennyire komoly a helyzetem, de volt már olyan közeli ismerősöm, akinél ez évekig tartott...mire talált egy férfit, aki kielégítette. Ijesztő, mennyire hasonló a szitum...amikor mondta mi van vele, nem is nagyon hittem el, hogy ilyen van egy házasságban... Hát..van! )
Szóval a kérdés: mit tegyen a nő vagy a férfi ha masztizni tilos, de a szexhiánytól paraszthajszálnyira van attól, hogy felrobbanjon?
Nem felmentést vagy igazolást várok, csak nagyon nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit tenne egy mélyen vallásos ember, ha ilyen szituba kerül.
A másik: melyik a rosszabb: egy kis maszti, mikor kell, vagy a gyerekmolesztálás? Mert a papok - nem csak a katolikusak - elítélik a maszturbálást,máglyán égetnék el a szabadon szexelőket, MIKÖZBEN ők maguk lelkesen fogdossák és molesztálják a gyerekeket... nem tudom, eleve így születtek, vagy a sok éves szexhiány miatt korcsosultak el?
Visszatérve az utolsó kommentedhez.
Sajnos nem disztvingválsz a vallásos palettán, hanem egy kalap alá veszed az összes felekezet hívőjét a Katolikus papokkal.
Egy hívő nem kerül olyan helyzetbe amiről kérdeztél. Mert a Fiú valósággal szabaddá teszi a benne hívőket. A valósággal szabad az nem azt jelenti, hogy a saját akaraterejéből valahogy éppen csak kitart az elhatározása mellett, hogy többé nem fog maszturbálni, hanem teljesen eltűnik az a kényszerítő ellenálhatatlan vágy amely folyton a bűnre ösztökélte az embert.
Aki nem szabad, az nem is tudja abbahagyni hiába akarja. És itt jön a képbe a bűn felismerése is. Hogy bizonyos cselekedeteket sokszor az emberek szeretnének elhagyni, de valamilyen testi folyamatok és vágyak folyton meghiúsítják a céljaikat az akaratuk ellenére. Mert nem azt cselkeszik amit szeretnének, hanem a rosszat. Az emberekben van benne ez a romlott természet, amely a bűnt cselekszi. De Jézus azért halt meg és támadt fel a halálból értünk, mert ezeket a bűnöket a romlott kényszerítő vágyakkal együtt felvitte a fára, hogy mi az Ő isteni természetéből részesüljünk. Amely szent, tiszta és ártatlan, a bűn nem uralkodik felette. Elmúlnak a régi kényszerítő vágyak a Fiúban való hit által, és új életben járhat a hívő. Erről próbáltam meg beszélni a 30-asban.
Az iszlam vallasban hatarozottan tılos.
mas vallasok nem tudom hogy velekdnek rola de emlekeım szerınt magaban a kereszteny vallasban ıs az. A hınduızmusban ıs az azt ıs tudom pontosan.
Római katolikus vagyok.A katolikus egyház a szexet is csak házasságban engedélyezi,házasságon kívül bűn.Ahogyan az önkielégítés is bűn házasságban és házasság előtt is.
A protestánsok megengedőbbek.
Kérdező,viszont írták itt a mentális egészséget,illetve Te magad is a fizikai tüneteket.Házasságban élek, s az én férjemnek is csökkenőben az igényei.Észrevettem magamon,hogy igaz a mondás,kielégítetlen nőnél nincs rosszabb.Nálam is kezdtek jelentkezni a tünetek.Sokáig lelkifurdalásom volt,küzdöttem a vágyaim ellen.Bűn ide vagy oda,azóta már vibrátorom is van.Nem vagyok végre feszült,idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!