Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők, ti Istenhez imádkoztok...

Hívők, ti Istenhez imádkoztok vagy Jézushoz?

Figyelt kérdés
Ezt pontosan nem tudom, van ahol ezt hallom, van ahol meg azt.
2014. júl. 13. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Tudod kedves kérdezö sok "hívö" imátkozik sok-sok istenhez.

A mostanában sokat találkozok a Krisnásokkal, ök azt hiszik helyesen teszik....

Aztán sokan imátkoznak a "szentekhez", "Szüzmáriához", még a sátánhoz is ....

A történelem lejtöjén letünt "isteneket" is imádták az emberek, pld. Zeusz, Bakhusz, Enet, imádták a "napistent"

Az aztékok az élö emberek szívét tépték ki azt áldozták fel kegyetlen "istenüknek"....

No most ki az igaz Isten? Kihez kell imátkozni?

2014. júl. 14. 19:35
 12/16 megfelelő ***** válasza:
81%

Kedves 24%-os!

Ne legyél már ennyire értetlen!!!!

Nem Anániás imádkozik, hanem Jézusnak beszél arról, hogy milyen volt Pál azokkal, akik Jézus nevét hívják segítségül!!

2014. júl. 15. 08:07
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

Kedves kérdezö, ha az érdekel, hogy kihez kell imátkozni, akkor olvasd el kérlek Jézus Krisztus maga mit mondott.

"Bármit kértek az Atyától az én nevemben megadatik nektek"... hogy érted Te ezt a szöveget?

2014. júl. 15. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Én pedig leírtam az első válaszban, hogy miként lehet "segítségül hívni Jézus nevét" - semmiképpen sem úgy, hogy hozzá imádkozunk. És ez a fogalmazás pedig szintén nem bizonyítja, hogy Jézus "egyenlő" lenne Istennel.
2014. júl. 15. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, még valami: ezt az eseményt az első sz.-ban jegyezték fel, akkor, mikor még voltak ilyen jellegű csodák. Ma az azóta befejezett és rendelkezésre álló Biblia által kell Istenhez fordulnunk és a szelleme által megismerni Őt és az akaratát.
2014. júl. 15. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
istenhez
2014. aug. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!