Szertintetek lézetik olyan, hogy égi kegyelt, akit folyamatosan figyelnek az égiek, és különleges képességekkel ruházták fel, és nagyobb célokra született mint mások?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 19:56
1/6 Pietrosol válasza:
Szia!
A teljes táltos hagyományunk erről beszél. A táltosok pedig Jézusról, mint az Égi Táltosról
2/6 A kérdező kommentje:
Most akkor én egy ló vagyok?bocsánat de úgy jön le
2014. júl. 13. 20:02
3/6 Pietrosol válasza:
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy valaki nagyobb célokra születik másoknál.
Egyrészt, mert nem létezik különbség a célok között, mivel mindenkinek más a nagy cél és még átfogóan sem mondhatom, hogy valakié nagyobb lenne másokénál.
Másrészt azért, mert minden ember maga választja meg a célját, és nagyrészt csak saját magán múlik, hogy eléri-e azt.Tehát ez az előre elrendeltetettség szerintem nem létezik, így a válaszom a kérdésre egy nem.
6/6 Szeressük egymást válasza:
"A táltosok sajnos mennek a lecsóba."
Kinek fájt ennyire az igazság, hogy töröltette? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!